2017. február 3., péntek

Januári összesítés


Ismét eltelt egy hónap és én ismét rengeteg csudaszép könyvvel gazdagodtam. Úgy döntöttem, hogy három csoportra szétszedve mutatom meg őket Nektek. 



Az első kép számomra a legnagyobb jelentőségű. Ezen csoportban azokat a könyveket láthatjátok, amiket Tőletek kaptam ajándékba. :)
Szeretném megköszönni @Izzi-nek a három HP kötetet, mellyel végre az én gyűjteményem is teljes lett! A polcom kiemelt lakói, imádom őket! Idén biztosan újra fogom olvasni a teljes sorozatot, kiegészítő kötetekkel ,mindennel együtt! Illetve köszönöm a baglyos színezőt! Nagyon jól jött két tétel között kicsit kikapcsolni a háborgó agyamat.
Köszönöm @Jean -nek, hogy megajándékozott az egyik kedvenc könyvével, a Keserű ébredéssel! Ígérem, nemsokára mostmár tényleg sorra kerül! :) Szuper vagy!
S köszönöm @Bibi_3-nak az Arab szeretőjét. De a könyvnél sokkal de sokkal többet jelent a számomra, hogy végre tudtunk találkozni is! Nagyon örülök, hogy itt voltatok, ha csak rövid időre is!


 A második csoport a recenziós példányokat tartalmazza. Az utolsó négyről már elérhető a blogon az értékelés is, kukkantsátok meg, ha kíváncsiak vagytok rá! Ezek közül három azonnali kedvenc lett, egyedül a Marokkói szerelem nem nyerte el a tetszésemet. 
Köszönöm Az álomgyár és a Gabo kiadónak a lehetőséget! Megtiszteltetés a bloggereteknek lenni!


Erre a kupacra nézve pedig mindig elkap a mosolygás. Ugyanis ezeket magamnak vettem. Az utolsó kivételével mind a sikeres államvizsgámat testesíti meg. Két pánikhullám között megfogadtam magamnak, hogy sikeres vizsga esetén beszabadulok a Libri és felvásárolom a fél boltot. Hát ez azért némi gondot okozott volna, de végül csak sikerült kiválasztani a tökéletes ajándékokat. Dupla ajándék volt, mert elsősorban Ajándékutalványokkal fizettem ki, Az Arabot pedig egy nagyobb akciózás keretein belül szereztem be.
Tehát ebben a hónapban igazából 3500 ft-ot költöttem saját könyvekre. Ahhoz képest, szép kis kupac összejött! :)
Bizton állíthatom, hogy az összesről lesz értékelés a blogomon, még idén! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése