2019. június 3., hétfő

Májusi Összegzés & Júniusi Tervek | 2019


S végül csak túllendültünk ezen a csalóka májuson is. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nem éppen volt nyárköszöntő hangulatom...dehát a sok eső végül is csak kedvez a könyvmolyoknak: nincs is jobb, mint a csepegő víz dallamát hallgatni, s egy forró ital mellett olvasgatni.
Én is belevetettem magam az új élmények felfedezésébe, bár volt egy teljes hét kihagyásom, amikor nem volt lehetőségem könyvet kézbe venni. Előfordul az ilyen. Emiatt nem is sikerült a listám összes tételére sort keríteni, ám mindent egybevéve elégedett vagyok a teljesítményemmel.

A következő köteteket jelöltem ki magamnak májusra:


OCTAVIA E. BUTLER: HAJNAL

Sajnos a Hajnalra már nem maradt időm, de igyekszem minél előbb pótolni. Nos, és még ezeken kívül a következőket sikerült sorra keríteni:

GAIL CARRIGER:  SOULLES - LÉLEKTELEN
DIANA GABALDON: A LÁNGOLÓ KERESZT 1. KÖTET

Az új rovat miatt most több gyerekkönyvet is a kezembe vettem, hogy ki tudjam alakítani az ottani elképzeléseimet. Ezt a mintát a későbbiekben is folytatni fogom. 
Nos, de nézzük csak a júniusi listát:


JÓN KALMAN STEFÁNSSON: MENNY ÉS POKOL
JÓN KALMAN STEFÁNSSON: AZ ANGYALOK BÁNATA
JÓN KALMAN STEFÁNSSON: AZ EMBER SZÍVE
BUDAI LOTTI: A PÁRIZSI GÉSA
R. KELÉNYI ANGELIKA: A MENNYEI BŰNÖK 2.
CORINNE MICHAELS: MIÉNK AZ ÉJSZAKA

Hát igen,  hónap elsősorban két kiadó munkásságáról fog szólni. De emellett még annyi mindent terveznék, hogy arra egy élet is kevés lenne.

Ti mit terveztek olvasni a nyár első hónapjában?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése