2019. június 19., szerda

Online Nyári Olvasótábor indul a Dream válogatás által | 2019


Ugye te is, barátom, mint könyvszerető ember, elgondolkoztál azon, hogy milyen jó lenne részt venni egy olyan táborban, ahol olyan embereket ismerhetsz meg, akik szintén úgy rajonganak a könyvekért, mint te magad. Ugyanakkor időd nem engedi, hogy egy hetes szabadságot ezért kivegyél, meg amúgy sem való már neked a táborozás - vagy éppen már másikba mész. 

A Maxim kiadó Dream válogatásért felelős csoportja ezeket a problémákat mind áthidalja! Nyári, online olvasótábort indít, melynél nem csak a részvétel a fontos. Lényegtelen, hol laksz, hány éves vagy, csak az számít, hogy szeresd a könyveket és kíváncsian állj a kijelölt kötetekhez.
Már mutatom is nektek a kiírását:

"Kedves Álmodozó! 

Dream válogatás-sorozatunk négy népszerű regényével (Két lépés távolság, Vér és csont gyermekei, Eve of Man - A jövő reménye, Lehull a lepel) online Nyári Olvasótábort szervezünk, amelynek első fordulója június 20-án indul a Két lépés távolság című könyvvel, illetve annak egy részletével. 

A táborral nemcsak az olvasást szeretnénk népszerűsíteni, hanem a Két lépés távolság apropóján - amely a cisztás fibrózis nevű betegségre hívja fel a figyelmet - mindenkit arra szerenénk buzdítani, hogy támogassa a betegek magyarországi egyesületét egy kisebb összeggel. Így az izgalmas - és szövegértési gyakorlásnak sem utolsó - verseny és az értékes nyeremények mellett a résztvevő, ha szeretné, 200 Ft-tal támogathatja a magyarországi Cisztás Fibrózis Betegek Egyesületét. 

Előre is köszönjük segítségedet, és olvasásban gazdag, szép nyarat kívánunk! "


Tehát az elérhetőségek:

Jelentkezni a következő oldalon lehet:
www.onlinevetelkedo.hu
A teljes kiírást a következőképp érhetitek el:
Versenyszabályzat
A Facebookon pedig találhattok egy specifikus csoportot a táborhoz:
Online Nyári Olvasótábor - kibeszélő

Én ott leszek. És te?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése