2019. június 20., csütörtök

Nyári mini olvasási maraton a moly.hu -n | 2019 Június


Többször is említettem már, mennyire szeretem az olvasási maratonokat, mivel minden egyes ilyen esemény plusz lendülettel tölt fel, hogy legalább az általam kitűzött célokat teljesítsem. S az olvasási folyamatomra úgy néz ki, mindig tartós hatást gyakorol, ugyanis, ha pozitív élménnyel zárom az eseményt, úgy vettem észre, a továbbiakban is megmarad a lendületem.


Ezek a maratonok többnyire a www.moly.hu oldalon kerülnek megrendezésre. Egy lelkes felhasználó, @FairyDust szervezi őket időről-időre, legtöbbször - de nem törvényszerűen - valamilyen esemény, ünnepnap kapcsán. A nyár folyamára több, rövidebb időszakot tervez. 


Az első maraton 2019. június 25. és 2019. június 30. között kerül megrendezésre.

Jelentkezni azok tudnak rá, akik a moly.hu oldal regisztrált felhasználói. A jelentkezéshez az alábbi linken kell megadni a felhasználói nevünket és az olvasni kívánt oldalak számát:


A kihívásnak van egy zónája is, ahol egymást buzdíthatjuk, beszámolhatunk az aktuális élményeinkről vagy épp az elért sikerekről. Ezt itt érhetitek el:


Az idei maratont a szervező még izgalmasabbá tette azáltal, hogy megadott előre pontokat, melyeket a maraton ideje alatt lehet teljesíteni:

1. Olvass el egy könyvet ami számodra nyári hangulatú 
2. Olvass el egy LMBT könyvet a pride month miatt, ha ez nem tetszik, olvass el egy szimpla romantikus történetet. 
3. Olvass el egy könyvet ami ezer éve a várólistádon van! 
4. Döntsd meg az oldalszám célodat!

Kihangsúlyoznám, hogy ezek a pontok nem kötelezőek, nem származik előny a teljesítésükből, sem hátrány, ha figyelmen kívül hagyjuk őket. Mindössze a maraton színesítésére szolgálnak!

A maratonnak nincs részvételi díja, nincsenek a végén helyezettek kisorsolva. Csupán egy ösztönző játék a kánikulában az olvasó közösség tagjai között.

A maratonon az elolvasott oldalak száma számít, tehát nem probléma, ha vannak benne fél könyvek is.

Jómagam is indulok, kereken 600 oldalt jelöltem meg. Ez napi  120 oldalt jelent, ami úgy érzem, a jelenlegi körülmények között is vállalható, de hogy mit fogok olvasni, azt még nem tudom megmondani.

Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor szeretettel várlak titeket a moly.hu felhasználói és @FairyDust nevében is, a maraton résztvevői között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése