2018. június 6., szerda

Májusi összegzés és júniusi tervek


Sziasztok!

Csivitelnek a madarak, zöldek a fák, a hőmérséklet is napról napra emelkedik, sőt, egészen sokáig van már világos. Ezt már csak pár jó könyvvel lehetne fokozni. A június egy nagyon sűrű hónap lesz, bár közel sem annyira, mint a július.
Azért a helyzethez képest megpróbálok pár kötetet beszorítani.

Ők lettek a kiválasztottak:

BARCZIKAY LILLA: SZOBORTÁNC
KRAUSZ EMMA: OSZTÁLYKÉP
KRISTEN CALLIHAN: IDOL
LISA SCOTTOLINE: MINDEN ÓRÁBAN NÉGYSZER
PAPP DÓRA: BOLYONGÓ
MAGGIE O'FARREL: VAGYOK, VAGYOK, VAGYOK


Sajnos saját képet nem volt lehetőségem hozni, mert a könyvek nagy része még nem csücsül a polcomon. Ám ami késik, nem múlik.

Próbálom magam tartani a megszokott sokszínűséghez. Úgy vettem észre, sokkal jobban tudom élvezni a könyvek nyújtotta világot, hogyha nem egysíkúan választom ki a következő áldozataimat. Minél több témát érintek, annál jobban tudok elmerülni mindig az aktuálisban, hiszen így nem válik egyhangúvá. A mostani felhozatal tartalmaz ifjúságit, new adult-t, pszichothrillert és egy memoárt is.
Az ehavi listámat nagyon nehéz volt összeválogatni, hiszen a könyvheti megjelenések folyamatosan foglalkoztatnak engem is, ám nem szabad megfeledkeznem azokról sem, amiket már régóta szeretnék elolvasni. Próbáltam a kettő közötti összhangot megteremteni, s így válogatni. Kíváncsi leszek, mi sül ki belőle.

Az előző hónapban is hasonló mennyiségű könyvet jelöltem ki:


Tételesen nézve:

KRAUSZ EMMA: OSZTÁLYKÉP

Büszke vagyok magamra újfent, mert mindössze egyetlen egy könyvet nem sikerült az előre megadott listáról elolvasnom. Mint látjátok, az Osztálykép még mindig csúszik egy kicsit.
Ám a hónapban még az előre meghatározattakon kívül más is sorra került:

V. K. BELONNE: FELVONT VITORLÁK

Az elolvasott könyvekről a blogon megtalálhatóak az értékelések is. Ha a címekre kattintotok, akkor automatikusan átirányít az oldal a megfelelőhöz. 

Köszönöm, hogy itt voltatok!
Ti mit terveztek olvasni a nyár első hónapjában?

1 megjegyzés: