2018. június 15., péntek

Light BubbleBook Unboxing #1


Sziasztok!

A mai bejegyzés igazán különleges lesz, ugyanis körülbelül két hete megkeresett a BubbleBook csapata, s felajánlottak egy példányt a júniusi Light dobozukból. El sem tudjátok képzelni, mennyire boldog voltam! 

Szeretném még egyszer megköszönni ennek a nagyszerű csapatnak a lehetőséget!

Mióta Magyarországon felütötte a fejét az első könyves doboz, azóta foglalkoztat engem is a téma. Minden hónapban megtekintettem, épp kinél, mi volt bennük. Azóta már jóval kiterjedtebb a piaca, többféle lehetőség közül lehet választani. Az eddigi unboxing bejegyzések alapján én a BubbleBook mellett tettem le a voksomat. Kifejezetten tetszett, hogy náluk két csomagfajta közül lehet választani. (S ez kifejezetten nehéz az olyanok számára, mint én, mivel mind a két kategória a kiemeltek között van.) Emellett a könyv mellé csomagolt meglepetések is szinte mindig, az utolsó szóig elnyerték a tetszésemet. Szóval nem is volt kérdés, hogy egyszer, ha majd rendelésre adom a fejem, akkor az náluk fog történni.
S ahogy ezt eldöntöttem, utána kerestek meg. Hát mi ez, hanem egy jel? 

Nem is húznám tovább szót, rátérnék arra, amire mindenki kíváncsi:

Mi lapult a júniusi Light BubbleBook Box-ban?

WARNING! Innentől kezdve a bejegyzés képekkel dúsítva spoilereket tartalmaz! Csak saját felelősséggel olvass tovább!
Köszönöm.

A júniusi Light Bubble csomag első pillantásra nagyon meglepett. Nincsenek viszonyítási alapjaim, de meg kell, mondjam, ez egy igen nagy doboz. Kisebbre számítottam. Hirtelen nem is tudtam, hogyan fogom hazavinni magammal. Szerencsére a problémám hamar megoldódott, s a lakásunk mellett levő parkban, miközben a szél suttogott a fülembe, a gyerekek pedig előttem játszottak a téren, egy domb tetején, pléden ücsörögve fel is bontottam a csomagot.
A külcsín egyszerű, letisztult: a barna dobozon egy nagyméretű matrica jelzi, honnan érkezett a csomag. Kellemes érzéssel töltött el: sokkal jobban szeretem az egyszerű design-t, mint azt, ami úgy néz ki, mintha egy csillámpóni állította volna össze.
Hamar fel is bontottam, amihez szerencsére nem volt szükség ollóhoz. (Bajban is lettem volna akkor.) A doboz jól tart, de könnyen kinyitható a hajtófülek miatt. Praktikus és hatékony.
Az első, ami a szemünk elé kerül, az egy szép, igényes kép, amivel a csomag hirdetve volt. Ha ezt megfordítjuk, akkor máris megtudhatjuk, mit rejteget az előttünk heverő box. Mivel egy perccel sem szerettem volna előbb lelőni, mit találok benne, ezért ezt gyorsan félreraktam.
A tartalom egy piros tapintásra finom papírba volt becsomagolva, amin szintén a BubbleBook embléma jelent meg. Ez a matrica könnyen leszedhető, s akár máshol felhasználható. Nagyon jól fel tud dobni egy snassz, fekete jegyzetfüzetet. Csak szólok!

A csomagolás alatt pedig mókás krepp papír védte a tartalmat. Szeretem, mikor papírt használnak töltőanyagnak, mert sokkal környezetbarátabb, mint a műanyag hengerek, s a feladatukat ugyanúgy ellátják. Emellett nem ragad bele semmibe, könnyebb összeszedni. (Főleg, ha jön egy nagyobb széllökés.)
A töltőanyagba elmerülve valami keménybe ütközött a kezem. El sem lehetett volna téveszteni a mérete és a súlya miatt. Kiemelve teljesen elállt a szavam. Egy csodálatos könyv alakú, fából készült, aprólékosan megmunkált doboz, természetesen a témához illeszkedve. Nem tudom, hogy ez mindenkinél ugyanolyan-e, ezért kirészletezném a számotokra, hogy az enyémen egy gyönyörű óra látható a bal sarokban, illetve a háttérben még egy, az alján pedig díszítő minta fut körbe, s az egész fogaskerék mintával van megspékelve. Minden apró részlet kitapogatható, s a kezelt felületnek hála biztosan nem fog szálka sem a kezembe menni, akármennyit simogatom. A dobozt kinyitva csokieső hullt az ölembe. Eszméletlenül vigyorogtam, főleg, mikor meghallottam lentről pár gyerek döbbent "Aztaaaaa" felkiáltását. No, nem csak engem érdekelt, mit rejt a csomag, saját nézőközönségem is volt. A diétám picit morgott a látványra, de majd csukott szemmel kapok be néha-néha egyet, hisz köztudott, hogy úgy nem rakódnak ránk a kalóriák!. :)

Hatalmas mosollyal az arcomon túrtam bele ismét a sárga-piros papírok közé, s a kezembe akadt valami apróbb, de súlyosabb tárgy: egy nagyon szépen megmunkált kulcs, amin egy fából készült embléma fityeg. Ezen nem tudtam eldönteni először, hogy "L", "F" vagy "J" betű van arany díszítéssel festve, de erős kötődést éreztem. Mikor megnéztem a kis értesítő papírt mellette, mire is vonatkozik ez a kis tárgy, nagyot dobbant a szívem. Nem fogjátok elhinni, de ez a kulcs Lallybroch-oz, Jamie Fraser otthonához tartozik. Hatalmas Outlander rajongó vagyok, így számomra ez többet ér, mintha a csillagokat hozták volna le az égről. Egyszerűen imádom! Imádom! Imádom! (S mind a három variáns megfelelő!)
Miután meg tudtam győzni magam, hogy igen, ez tényleg az enyém, nem csak a képzeletem játszik velem, tovább kotorásztam a csomagban, s az ujjaim azon tárgy köré kulcsolódtak, amiből ez a fenséges illat áradt, mely az egész dobozt belepte. Egy kézműves szappan, a Natural Yamuna Beauty jóvoltából. Kamilla illatú, s a hátoldalát megszemlélve újra elérzékenyültem, ugyanis ez elsősorban száraz bőrűeknek ajánlott, s az összetevőket böngészve meg kellett állapítanom, hogy igen, az én bőröm is szeretni fogja. Hiába a túlérzékenysége, ezt pont nekem találták ki! S ránézésre a szappan úgy néz ki, mint egy borostyánkő, mely szintén az Outlander rajongóknak kedvez.

Itt már nem tudtam az arcomról levakarni a vigyort, de nem is akartam. A következő meglepetés, ami a szemem elé került, az egy könyvszütyő, benne pedig az ajándék kötettel. A szütyő ténylegesen csak egy tok, nem szolgál teljes védelmi funkciót, mivel nincsen kipárnázva, ám ezt egy cseppet sem bánom: az olvasmányomat így is teljes mértékben meg tudja védeni, s kisebb táska esetén sokkal praktikusabb is. Emellett az egyszerűsége a viktoriánus kort idézi. A mintája valami eszméletlenül aranyos, a minden magaslatot megmászó cicáktól egy pillanat alatt bárkinek jó kedve kerekedik. A lámpán ülő cicus a kedvencem.
S jöjjön a könyv, melyet annyira vártam. Bevallom nektek, mikor kiderült, hogy hozzám is érkezik egy box, lázas kutatásba kezdtünk egy kedves barátnőmmel, vajon melyik lehet. A teljes belső hálózat felhasználásával folytattuk a kutatómunkát, s végül megállapodtunk egy kötetnél, hogy na, tuti ez lesz benne. Nem lett igazunk, de nem vagyok csalódott. Hangosan felnevettem, mikor kivettem a szütyőből Benyák Zoltán újdonságát, mely Az utolsó emberig címet viseli. Ez a könyv már többször is szóban forgott a kollégáimmal közöttünk. Szinte sorsszerű volt, hogy valamilyen úton-módon eljusson hozzám is. De itt még nem ért véget a meglepetések sora, ugyanis a szerző dedikálta a kötetet, s még egy pecséttel is ellátta. A lapokat pörgetve pedig észrevehető, hogy rengeteg szerzői megjegyzés található közben, amikért egyszerűen rajongok! Belső kis titkok ezek, melyek megfűszerezik az olvasást. S ami a leg-szívhez-szólóbb: a cetlik egyesével megírtak, nem fénymásoltak, nyomtatottak, de nem ám! Még néhol a toll elmosódását is észre lehet venni! Ennél személyesebb már nem is lehetne! Plusz, még a másik könyvéhez kapcsoltan kaptunk egy könyvjelzőt is, sőt, még mindig nincs vége a személyes üzeneteknek, hiszen egy aranyborítékba csomagolt ajánlót is kapunk a szerzőtől.
Ha a könyvet figyelmesen lapozzuk akkor megtalálhatjuk benne a rajzpályázat győztes művét is, könyvjelző formájában.

S azt hiszed, ennyi volt a meglepetések sora? Hahh, ellent kell mondanom neked, ugyanis még egy szenzációs meglepetés lapul még a csomag legalján: egy könyves póló, mely a tematikához is erősen illeszkedik. Minden van rajta, amiért rajongok: mechanikus szerkezet, skeleton zsebóra, könyvek, pergamen és penna, bagoly, s egy nagyon igaz felirat:

"SO MANY BOOKS, SO LITTLE TIME" 

Azt hiszem, ezentúl csak ebben láthattok majd! Illetve amint bevetetek egy kicsit belőle, mert úgy néz ki, rossz méretet választottam, egyel kisebb is bőven elegendő lett volna.



S itt a vége. Mielőtt feltennétek a kérdést, már meg is válaszolnám: 

igen, ez egy csomag volt. 
Nem, nem kettő. 
Igen, ezt a rengeteg dolgot mind ebbe szánták. 
Igen, minden igényes megjelenésű, nem összecsapott kontármunka. 
Igen, százszázalékosan megéri az árát.

S akkor összeszedném tételesen is, mit rejtett a Light BubbleBook Box júniusi csomagja, melynek témája Az Időutazó:

- Benyák Zoltán Az utolsó emberig című könyv
- viktoriánus mintájú könyvszütyő
- egy levél a szerzőtől
- Nagy illúzió mintájú könyvjelző
- kézzel készített kamillás szappan
- rengeteg csoki
- a rajzpályázat győztese, Gulyás Bori alkotása könyvjelző formájában
- steampunk stílusú, könyv alakú, fából készült, zárható doboz
- egy egyedi mintájú, könyves témájú BubbleBook póló
- s Lallybroch kulcsa.


Engem teljesen levett a lábamról. Minden darabja a szívemig hatolt, s bősz vigyorgásra késztetett. 

Még egyszer köszönöm a BubbleBook csapatának ezt a csodálatos meglepetést, s a továbbiakhoz is sok sikert kívánok!



Ha tetszett a csomag, s nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövesd a BubbleBook-ot facebookon keresztül.

Ha pedig már most szeretnél tőlük rendelni egy Boxot, ezt is megteheted a weboldalukon keresztül.

BUBBLEBOOK WEBOLDAL

S 10% kedvezményért pedig használd a WELCOME10 kuponkódot.

A júliusi csomagok témái:

LIGHT BUBBLEBOOK BOX - SZÍVKIRÁLYNŐ

"❣️ Egyszer volt, hol nem volt, az Óperencián és Csodaországon is túl, volt egy különlegesen eszes lány, és az ő édes, cukormázas meséje...

❣️ Júliusban egyenesen házhoz visszük magát őfelségét, a szívek királynőjét, hogy saját maga sztorizgasson arról, hogyan talált rá a szerelem.

❣️ A csomag kötete egy világszerte híres szerző tollából származik. Egy 153 éve megírt kalandos utazás újragondolva, tele szerelemmel, fondorlattal és végeláthatatlan varázslattal.

❣️ Így hát nem véletlen, hogy a kötet mellett Lewis Carroll világszerte ismert könyve az "Alice Csodaországban" ihlette elemek köszönnek majd vissza.

❣️ Lesz itt minden: mágia, szörnyek, királyok, királynék, őrültség és harc a végsőkig."


DARK BUBBLEBOOK BOX - MÉDIUM

"💀Kíváncsi vagy arra, hogy mi lehet a testen kívül, esetleg a halálon túl? A júliusi darkBubble csomaggal egy hátborzongató szeánszra invitálunk titeket, hogy együtt a túlvilágra látogassunk, egy megoldatlan rejtély ügyében.

💀 A csomagot kifejezetten a rémisztő és sötét történetek kedvelőinek ajánljuk, akik nem riadnak vissza holmi túlvilági lényektől.

💀 A választott kötet egy igazán hátborzongató történetet tár elénk keverve a krimit a misztikus elemekkel, így biztosra mondhatjuk, hogy paranormális jelenségekből nem lesz hiány."



2 megjegyzés: