2017. november 18., szombat

Blogszületésnapi nyereményjáték - 2. felvonás


Sziasztok Drágáim!

Az előző nyereményjáték végén (ami még mindig fut, szóval jelentkezzetek arra is bátran >>KATTINTS IDE<<) már pár szót szóltam a következő fordulóról, mely most el is érkezett.

Biztosan sokan kitalálhattátok, hogy melyik könyvről lehet szó.
Akik J. K. Rowling : Harry Potter és az elátkozott gyermek című kötetére tippeltek, azok nagyon jól gonodlták! Bizony, a második körben ezt lehet megnyerni.


Nézzük elsőnek a fülszöveget:

Tizenkilenc ​évvel a roxforti csata után…

Harry Potter élete sosem volt könnyű – és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskoláskorú gyermek apjaként kell helytállnia. Miközben Harry a múlttal viaskodik, kisebbik fiának, Albusnak is meg kell küzdenie a reá nehezedő családi örökséggel. A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a ténnyel szembesíti apát és fiát, hogy a sötétség néha egészen váratlan helyekről támad.

A Harry Potter és az elátkozott gyermek, J.K. Rowling, John Tiffany és Jack Thorne új műve, a nyolcadik Harry Potter-történet, egyszersmind az első, amit színpadon hivatalosan bemutattak. Színpadra írta: Jack Thorne.

Ez a könyv, amely a színházi próbák szövegkönyvének különleges kiadása, lehetővé teszi, hogy azok is nyomon követhessék Harry Potternek, valamint családjának és barátainak sorsát, akik nem látták a darabot. Az ősbemutatóra 2016. július 30-án a londoni West Enden került sor.

A Harry Potter és az elátkozott gyermeket elsőként a Sonia Friedman Productions, Colin Callender és a Harry Potter Theatrical Productions vitte színre.

S hogy mit kell tenned érte?
Nagyon egyszerű a dolgod!

Töltsd ki a lentebb található rafflecopter dobozt, s máris részt veszel a játékban!

Nézzük a lépéseket:

  • Látogass el az Animus kiadó facebook oldalára.
  • Látogass el és kedveld a blogom oldalát a facebookon.
  • Írd meg, milyen névvel tetted meg az előző lépést.
  • Mondd el, melyik a kedvenc Harry Potter köteted.
  • Ajánlj új tartalmat, amiről szívesen olvasnál.
Ugye, hogy nem bonyolult?
Szóval játékra fel.

A nyereményjáték 2017 November 18-án indul és 2017. December 9-én ér véget. A játékban azok vehetnek részt, akik minden feltételt kitöltenek és teljesítik a bennük foglalt feladatokat. A nyeremény egy példány Harry Potter és az elátkozott gyermek kötet lesz, melyet én fogok postázni a szerencsés nyertesnek. 
Eredményhirdetés 2017 december 10-én lesz. A nyertes nevét ezen bejegyzésben, illetve a blog facebook oldalán is láthatjátok majd. A nyertesnek 48 órája lesz reagálnia a megkeresésemre. Ha ez nem történik meg, akkro új nyertest sorsolok.

Mindenkinek jó játékot kívánok!

A harmadik nyeremény csak rajtatok múlik: ha a blogom facebok oldalán összejön 700 kedvelés, akkor az általatok választott könyvet fogom kisorsolni. ITT tudtok szavazni rá.
 Hívjátok meg ismerőseiteket, hogy minél előbb elérjük!
Hajrá!


  a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése