2017. november 8., szerda

1. Blogszületésnap


Kedves Követőim,

úgy érzem, nagy nap a mai. Ma egy éve, 365 napja, hogy megnyitottam a Niitaabell Világa kapuit.
Ma egy éve jutottam végső elhatározásra, hogy blogolni kezdek. Ma egy éve, hogy annyi támogatást kaptam a barátaimtól, hogy végre volt merszem létrehozni egy saját felületet. Ma egy éve...

Ezalatt az idő alatt rengeteg minden történt velem. Az életem fenekestül felfordult, kezdve ott, hogy átköltöztünk az ország másik felébe, egészen odáig, hogy én is a felnőtté válás útjára léptem, hiszen munkába álltam, mint frissen végzett diplomás. Rengeteg minden megváltozott, de vannak biztos pontok. Ilyen a blogom is.

Akármi is történt, mindig próbáltam egy kicsit még csiszolgatni, míg a fejemben levő képet sikerült kivetíteni. Az eredeti, indulási sémához képest rengeteg minden változott ez az egy év alatt. A legtöbbet én magam. Beletelt egy kis időbe, de megtaláltam a hangomat, s úgy érzem sokat is fejlődtem.

De nem csak magamat találtam meg a bejegyzések között, hanem rengeteg új, őszinte barátra is szert tettem. Nem sorolnám egyesével a neveket, hisz naphosszat akkor írhatnám. De köszönöm Nektek, hogy támogattatok a nehéz pillanatokban!

Nem csak az ismerőseimnek tartozom köszönettel, hanem a kiadóknak is. Viszonylag hamar felfigyeltek a ténykedésemre, ami csodálatos dolog volt. Sosem gondoltam volna, hogy mások el fogják ismerni a munkámat ily mértékben. Hihetetlen érzés, hogy a szavaimmal segíthetek néhány elfeledett mű újraismertetésében.

De a legszebb pillanatokat Ti okoztátok: amikor kaptam tőletek egy-egy kommentet, vagy üzenetet. Nincs is annál jobb érzés, mikor egy könyvet az én értékelésem miatt olvastok el, és hasonlóan tetszik Nektek is.  

A kedvenc történetem a mai napig az, mikor a boltba betévedt egy kedves vásárló, s egy olyan könyvet keresett, melyre egy általa követett blogon bukkant. Megkérdeztem melyik is volt az, s kiderült, hogy az enyém! 

Szeretem a visszatérő vásárlóimat, akik vakon bíznak abban, hogy tudok olyat ajánlani nekik, amit szeretni fognak, még ha nem is egyezik a stílusunk. Szeretik, hogy nem beszélem rá őket mindenre, sőt, ha épp olyan könyvet fognak a kezükbe, amiben biztos csalódnának, mert más irányvonalat követ, akkor őszintén elmondom, miért másikat válasszanak.

Sokat fejlődtem, ahogy a blog is. A személyiségem része lett. Megtanultam hallatni a hangom. Ezen egy év alatt az oldalon 218 bejegyzés született, melyből 115 könyv értékelés. Ezek számomra nagy számok, hisz rengeteg időt öltem bele, s meg is látszik az eredmény: az új hobbimmal én is új ember lettem. Azt csinálom, amihez a legjobban értek. Ez már elhivatottság.

Köszönöm, hogy velem voltatok eddig! S hogy ezt megháláljam nyereményjátékot fogok hirdetni a holnapi nap folyamán egy nyereményjátékot... meg egy picit később is ;)
Az, hogy kettő vagy három ajándék legyen, rajtatok fog múlni!

Figyeljétek a blog oldalát, vagy itt, vagy a facebookon, hogy ne maradjatok le. Előzetesbe annyit elárulnék, hogy az első megnyerhető könyv egy magyar hölgy keze munkája, mely a YA kategóriába tartozik, bár NA-nak is megfelelne. Csodaszép történet, az egyik kedvencem - pont ezért szeretném megismertetni veletek is Dorka történetét! :)

Mindenkinek Csodálatos Madárcsicsergésben Gazdag Napot Kívánok!

Puszi!


6 megjegyzés: