2017. november 9., csütörtök

1. Blogszületésnapi nyereményjáték


Sziasztok! 

Remélem Ti is vártátok már annyira ezt a pillanatot, mint én. 
Blog születésnap nem múlhat el játék nélkül! 
Pont ezért többel is készültem nektek, melyeket több ciklusban fogok meghirdetni. 

Három könyv talál gazdára majd. Ezek közül az első, Hajdú-Antal Zsuzsanna: Léggömbök című kötete lesz.
Nagyon szívemhez nőtt Dorka története, így szomorúsággal tölt el, hogy ennyire kevesen ismerik. Szerintem ez pont egy olyan könyv, amit minden fiatalnak el kellene olvasni, hiszen teljesen reális szereplőkkel reális események keretein belül mutatja be az írónő, milyen nehézségek vannak egy fiatal életében. Emellett a nyelvezete teljesen egyedi. Kicsit szlenges, kicsit falusi, kicsit nagyvárosi, de magával ragadó. 

Ha szeretnétek megnyerni a Léggömböket pár nagyon egyszerű dolgot kell megtenned egy Rafflecopter dobozon keresztül. Nézzük a lépéseket:

1, Látogasd meg a blog facebook oldalát és kedveld is.
2, Látogasd meg Hajdú-Antal Zsuzsanna facebook oldalát, és hagyd ott a nyomod szintén.
3, Látogasd meg a Léggömbök facebook oldalát, s arra is nyomj, kérlek egy like-ot.
4, Írd le, milyen néven tetted a fenti hármat meg.
5, Válaszolj egy egyszerű kérdésre őszintén. 

Ennyi.

Ugye, hogy nem bonyolult :)

A nyereményjáték a mai napon, tehát november kilencedikén veszi kezdetét és három hétig fog tartani, tehát november harmincadikáig.

A nyertest december elsején fogom kisorsolni, s emailen keresztül fogom felvenni vele a kapcsolatot. A nevét a blogon és annak facebook oldalán is meg fogom hirdetni. 48 órája lesz, hogy válaszoljon. Ha ez nem történik meg, akkor új nyertest sorsolok.
Játékra fel!

Sok sikert kívánok mindenkinek!
S várjátok a következő fordulót, hamarosan felbukkan az is. A nyereményt még nem árulom el, de adok hozzá pár támpontot: egy mindenki számára ismert, s rengeteg rajongóval bíró sorozat zárókötetét követő könyvről beszélünk. Az előzőekhez képest teljesen más szövegfelépítéssel bír, mivel alapvetően nem regénynek írták meg, hanem színpadra szánták. Rengeteg szívet hódított már meg, hiszen a régóta szeretett világ emlékeit hozza vissza, ugyanakkor sokaknak csalódás volt a megvalósítási forma miatt. Na, rájöttetek, mi lesz az?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése