2017. május 2., kedd

Áprilisi összesítés


Ebben a hónapban is sikerült a gyűjteményemet nagyon szép új könyvekkel gazdagítani. Volt itt megint minden: vett, ajándékba kapott és recenziós példányok. De beszéljenek helyettem a képek:


Ebben a hónapban a legjobban várt könyv mindenféleképp az Outlander negyedik része volt. Éppen, hogy csak hónap utolsó napján befutott, de mostmár az enyém. Nagyon várom már, hogy sorra kerüljön. :)
A Legendát @Nimarától kaptam ajándékba, amit szeretnék itt is, újra megköszönni! Egy olyan sorozat első részéről van szó, amire nagyon kíváncsi voltam már egy ideje, mert csupa jót hallottam róla.
A Soha, de soha @ellafisher nyereményjátékán keresztül jutott el hozzám. Köszönöm drága Szandi még egyszer a lehetőséget! :)

A kihasznált alkalom pedig a rubin pöttyös szeretetkönyvem, aminek nagyon örülök, mert még nem olvastam, polcon sem volt meg és első rész is. Lehetne ennél jobb?!
Collen Hoover könyve pedig egy hatalmas meglepetéssel szolgált. Úgy döntöttem, adok még egy esélyt az írónak, ezért rendeltem elő az új könyvét. Ma kezdtem olvasni, de már a 116. oldal után kedvencnek jelöltem. Készüljetek, fangörcsös értékelés várható a héten!


A második kupacért pedig három kiadónak tartozom hatalmas köszönettel: Az Álomgyár, A GABO & Ciceró és a Kossuth kiadónak. Nagyon sokat jelent nekem, hogy ilyen jó kapcsolatot ápolunk és köszönöm, hogy fontosnak tartjátok az én véleményemet is! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése