2016. november 30., szerda

12 napos Blogger kihívás - 6. nap

Sziasztok!

A mai bejegyzés témája:Dolgok, amik halálra idegesítenek.

A témát meglátva első gondolatom az volt, hogy ááá ilyen nincs is! Kivétel amikor.. meg ha... és hogy... Szóval még is csak akad itt pár dolog :) A teljesség igénye nélkül jöjjön is pár apróság.


1, -Nyugi!

Fel nem foghatom ki volt az, aki először használta eme szócskát.... De ha én picit forrongok, vagy igenis ideges vagyok... jön valaki ezzel a nyugival... olaj a tűzre, robban a bomba! Ki nem állhatom!

2, Sercenő bőr

Ezt igazán azok érthetik meg, akiknek száraz a bőrük. Szoktátok hallani, mikor valaki vakarózik, vagy felveszi a zokniját és olyan fura hangja van, ahol érintkeznek az anyagok? Nekem most is áll a szőr a kezemen, annyira nem bírom elviselni ezt a hangot. Ekcémás vagyok, állandóan viszketek... magamat sem tudom elviselni.

3, -Ne vakard!

Mint már említettem, ekcémás vagyok. Vörös. Gyulladt. Fáj. Viszket. Vakarom. Ennyi. Akkor szólj be rá, hogyha az én cipőmbe jársz és te meg tudod állni. Legtöbbször már fel sem tűnik.

4, Akaratmágusok

Nem szeretem azokat az embereket, akik minden áron rád akarják erőltetni a véleményüket, akaratukat. Megőrjítenek. Ha én kikérem a tanácsod, akkor elfogadom a választ is. Ha magadtól ontod a hülyeséget okosságot, akkor leszel szíves normálisan fogalmazni. De ha még bunkó is vagy... el ne képzeld, hogy szó nélkül végighallgatlak!

5. A hazugságok

Ezzel biztos rengetegen így vagytok. Nagyon el tudok szomorodni, ha valakit hazugságon kapok. Nem értem, miért nem lehet a másiknak, őszintén megmondani a dolgokat. Jó, van kivétel, mikor azért hazudsz, mert ideiglenesen pozitív töltettel rejtegetsz valamit. Gondolok itt arra, hogy valakinek vettél ajándékot és ha rákérdez, kinek lesz, akkor füllentesz. 


Lenne még itt rengeteg dolog, de számomra túlságosan is negatív töltetű a téma, így rövidre zárom, Ölelést mindenkinek:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése