2016. november 22., kedd

12 napos blogger kihívás: 4. nap



A mai kihívás egészen különleges.... lett volna ,de bevallom, csak most, reggel néztem meg, így ezt holnap fogom pótolni! :)

A téma: 4.nap: Ossz meg 4 random képet a napodról, avagy csinálj egész nap képeket arról, mit csinálsz, mit olvasol, mit eszel, stb. majd nap végén posztold némi képleírással!:)


Be is pótolom a hiányosságokat:


Szóval, reggelente ilyen a kilátás a lakásból. Romos épület, igen. De én szeretem. Nem néz be a szomszéd, max a szajkók vagy a harkályok. Néha mókus, sőt volt már erre róka és őz is. Pedig a városban lakunk. A szélén, de még benne. Imádom! 


Minden reggel kell egy kávé vagy egy bögre tea, jobb esetben kakaó. :) Ez pillecukros volt. *.* Imádom! 

Ha valahova menni kell...ez a busz áll rendelkezésemre. Nagyon jól közlekedik, negyed óránként jár és a lakásunk előtt áll meg. Optimális! 


Immár négy éve ide járok, s ennek februárban vége lesz. Ez a sulim a buszmegállóból. Így nem néz nagyon szépnek, meg nem is látszik nagynak, de ez csak egy épület. Legnagyobb hátránya: az órák kétféleképp követték egymást mindig: vagy minden páros a földszinten és minden páratlan a negyediken volt, vagy minden páros az első épület negyedikén és minden páratlan a négyes épület (infó tanszék) harmadikján. Liftet a diákok nem használhatnak. Szitkozódtunk szünetekben. Sokat.
 

Minden percet kihasználok az olvasásra: buszra várva, buszon ülve, munkában, nyitás előtt három perccel... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése