2016. november 22., kedd

12 napos blogger kihívás: 5. nap

Sziasztok!

Mivel a negyedik nap kicsit eltolódik, ezért arra gondoltam, az ötödiket ma töltöm ki!
A mai témám: 5.nap: Kedvenceid az elmúlt egy hónapban 

Gyorsan visszagörgettem molyon a karcaimat, azokból táplálkozva született meg ez a bejegyzés :)
No, nézzük csak:


1, Kedvenc kirándulás

Végre, másfél év után eljutottunk a sárvári barátainkhoz. Körülbelül 4 órás autóút volt, fárasztó, de megérte! Csodálatos három napot töltöttünk együtt. Pont aznap, mikor mentünk, volt egy nagy nagy vásár. Mondtam már, hogy nagy? Ezt úgy értsétek, hogy 3-4 órán keresztül sétáltunk és nem jutottunk a végére, mert már este volt és pakoltak.... Valami búcsúszerű lehetett. Volt ott édességes, táskás, szappanos, késes és mindenféle mütyürös.  A további kifejtést pontokba szedem, mert nagyon sok kedvenc ehhez a hétvégéhez kapcsolódik!

1,1 Kedvenc ital

Nagyon hideg volt a vásárban... S hát mit látnak szemeim... forralt bor *.* Rég is ittunk, jól is nézett ki, fáztunk is... Szerintem ilyen jól még semmi nem esett, mint az, akkor! S ha ez még nem elég, lehetett bele szedni fahéjas gyümölcsdarabokat - almát, narancsot, citromot, körtét. Egyszerűen mennyei volt!


1.2 Kedvenc állat

Másnap megnéztük a veszprémi állatkertet. A kedvencem a tevék voltak. Ne haragudjatok, de erre nem tudok szebb jelzőt találni: nagyon retardáltak voltak szegénykéim!Olyan pofákat vágtak, hogy nem győztük csattogtatni a kamerát! Ez a kép is ott készült, ha rákattintotok, megnézhetitek nagyba is. Folyamatosan ilyen félreálló, nyitott pofával néztek minket. Próbáltak kunyerálni, de mivel tilos őket etetni, így nem kaptak semmit. (bár mások bőszen osztották nekik a mindenféle pékséget... biztos nem tesz jót a pocakjuknak...)

2. Kedvenc új könyv

Hát ide többet is tudnék sorolni, de van egy abszolút kedvencem, mégpedig: Silber - Az álmok második könyve. Imádom a Gier által felépített világot. Csodálatos, amit létrehozott. Nagyon izgalmas könyv. Olvassátok ;)

3. Kedvenc esemény

S a hónap híre következik zárásképpen: felvettek egy könyvesboltba dolgozni! Egy álmom teljesült! Megkeresett egy főiskolás ismerősöm, hogy nem lenne e kedvem. Még aznap elmentem egy interjúra és fel is vettek. Egy csettintésre minden meg is lett. :) Október végén már munkába is álltam.

Csodálatos dolgok történnek az emberrel, napról napra, ha odafigyel a részletekre is, és pozitívan áll mindenhez. Tessék nyitott szemmel járni! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése