2020. április 2., csütörtök

Márciusi Összegzés & Áprilisi Tervek | 2020


Nos, szerintem mindenki nevében beszélek, mikor azt mondom, hogy ez a március cseppet sem olyan volt, mint amit megszoktunk, vagy mit amit elképzeltünk volna. A világban bekövetkezett helyzet miatt mindenkinek megváltozott az élete. Én úgy vélem, ezt is a pozitív végén kell megfogni: azáltal, hogy otthon kell maradnunk, több olyan dolgot is elvégezhetünk, amit már jó ideje halogatunk, valamint, van esély rá, hogy több időnk marad olvasni is. Nos, ez utóbbi számomra nem jött össze, valójában ugyanannyi időm jut most is a könyvekre, mint korábban. De ettől függetlenül úgy érzem, sikeres hónapot zártam.
Márciusra a következő könyveket várólistáztam magamnak:


Ezek közül mindössze egy kötetre nem maradt időm, mivel végül más könyveket vettem még kézbe - elsősorban a kiadó repertoárjából. Tehát még ők kerültek sorra:

J. D. BARKER: AZ ÖTÖDIK ÁLDOZAT
J. D. BARKER: A HATODIK ÉJSZAKA

Bár darabszámra nem olyan sok, mégis büszke vagyok magamra, mert oldalszámilag szépen haladtam, valamint az előző hónaphoz képest is jól teljesítettem.

Áprilisra is nagy terveim vannak, őket szeretném sorra keríteni:


RENEE ERICSON: MORE THAN WATER - TÖBB MINT VÍZ
SÉVERINE VIDAL - MANU CAUSSE : BICEBÓCA SZÍVEK
ISTÓK ANNA: ÉHES FELHŐ A NAPOT
PIERCE BROWN: VÖRÖS LÁZADÁS
PIERCE BROWN: ARANYHÁBORÚ
CARMEN MARIA MACHADO: A NŐI TEST ÉS MÁS ÖSSZETEVŐK

Ez most egy Könyvmolyképzős, Agaves hónap lesz. Már bele is vetettem magam az új kalandokba, hogy a hónap minél több élményt tartalmazzon - remélhetőleg még többet, mint amit előre kijelöltem magam.

Ti miket terveztek olvasni az elkövetkezendő időszakban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése