2019. október 15., kedd

Ezek a könyvek fognak megjelenni a Maxim kiadónál még idén! | 2019

A kiadó idén ősszel és télen egy sor új címet hoz el számunkra, melyek között kicsik és nagyok egyaránt találnak olyat, ami felkeltheti az érdeklődésüket. Egy új besorolást is létrehoztak, az úgynevezett Passion válogatást, ahol nem kisebb szerzők művei fognak felvonulni, mint J. R. Ward, Abbi Glines és Penelope Bloom.
A listát két fő kategóriára osztottam: az őszi és a téli megjelenések*. Ezen belül pedig igyekeztem besorolásnak megfelelően rendezni.

*A könyves szakmában téli megjelenésnek számít a november is, hiába őszi hónap. A megjelölés csalóka, valójában negyedévben gondolkodnak a kiadók.

ŐSZI MEGJELENÉSEK


ABBI GLINES: TE VAGY NEKEM A CSÁBÍTÁS

Már megjelent.
Oldalszám: 320 oldal
Fordította: Sárossy-Beck Anita

Jasonnek már elege van abból, hogy rocksztár bátyja árnyékában éljen. Így hát elutazik az alabamai Sea Breeze-be egy jól megérdemelt pihenőre, hogy végre esélye legyen levezetnie a fejét elködösítő, irigy gőzt. Ebben a csodás, napfényes városban minden adott, hogy újra önmagára találjon. Azonban belezúgni egy helyi lányba cseppet sem volt a terv része…

Jess édesanyjával él Sea Breeze-ben, és mindent elkövet, hogy kitörhessen ebből a kisvárosi létből. A helyzetet nehezíti, hogy régóta őrlődik egy „se veled, se nélküled” kapcsolatban. A pasija, Hank már többször megcsalta, de Jess mégsem tud elszakadni tőle. Egészen addig, amíg meg nem ismerkedik a jóképű Jasonnel. Ettől kezdve minden a feje tetejére áll…

Az érzelmek forrongó lávaként hömpölyögnek, és szép lassan Jesst és Jasont is hatalmukba kerítik. Ahogyan kiélvezik a nyár minden kívánatos nyalánkságát az alabamai nap alatt, Jason rájön, hogy bár a bátyja, Jax a zenész a családban, nem ő az egyetlen testvér, aki meg tudja pendíteni a megfelelő húrokat, és megrengetheti valaki világát.

~~~~°~~~~~~°~~~~~

ALWYN HAMILTON: A VÉG HŐSNŐJE

Már megjelent.
Oldalszám: 384 oldal
Fordította: Béresi Csilla

Lázadás. Szenvedély. Végzet. A felkelők nagy részét elfogták, a Lázadó Herceg meghalt. Legalábbis ezt hiszik, akik látták a kivégzését. Azonban Amani és szabadon maradt társai tudják, hogy nem ez az igazság, és minden nehézség ellenére elhatározzák, hogy kiszabadítják foglyul ejtett társaikat, még ha ahhoz át is kell jutniuk egy halálos tűzfalon, valamint olyasvalaki segítségét kell kérniük, aki hosszú-hosszú ideig bezárva élte az életét – és nem ok nélkül. Ha ez sikerül nekik, megpróbáltatásaiknak még nem érhet végük, hiszen dzsinnek, emberek, demdzsik és más különös lények hadán át meg kell vívniuk utolsó csatájukat, mely során meg kell ölniük a szultánt és csatlósait, hogy új hajnal köszönthessen a sivatagra. Amani, Jinnel az oldalán, minden akadályon átjut, ám amikor egy fülledt, forró éjszakán kimondják a bűvös szavakat – „mindent neked adok, ami vagyok; mindenem a tiéd” –,még nem tudják, mennyire végzetes is lehet a szenvedély, mely nap mint nap lángra gyújtja őket egymás iránt.


~~~~°~~~~~~°~~~~~
 
LAINI TAYLOR: A RÉMÁLMOK MÚZSÁJA

Megjelenik: 2019. október 31.
Oldalszám: 544 oldal
Fordította: Komáromy Zsófia

Szárája hatéves kora óta rémálmokkal élt és azokkal vett levegőt. Azt hitte, már minden rosszat látott, már semmi sem lephette meg. Rosszul gondolta.
A tragédia után sem Lazlo, sem Szárája nem ugyanaz már, mint akik voltak: egyikük istenné, másikuk szellemmé lett. Próbálják valahogyan megtalálni új énjeik határait, miközben a sötét elméjű Minja bezárva tartja őket, véres bosszújára készülve Könny ellen.
Lazlo lehetetlen döntésre kényszerül - a nőt mentse meg, akit szeret, egyedül, vagy mindenki mást? -, miközben Szárája reménytelenebbnek érzi magát, mint valaha. Néha csak a legnagyobb borzalmak ismertethetik meg velünk saját énünk legmélyét, Szárája pedig, a rémálmok múzsája még nem fedezte fel, mire is képes igazán.
Ahogyan az emberek és istenivadékok próbálnak magukhoz térni, miután a citadella majdnem lezuhant, új ellenség árnyékolja be törékeny reményeiket, és újabb rejtélyek merülnek fel a mesarthiummal kapcsolatban: honnan jöttek az istenek és miért? Mi történt a több ezer gyerekkel, akik mind a citadellában születtek? És ami a legfontosabb: ahogyan az elfeledett ajtókat kinyitják, új világok nyílnak meg. A hősöknek mindig muszáj megölniük a szörnyetegeket, vagy lehetséges, hogy megmentsék őket?

~~~~°~~~~~~°~~~~~
 

CHRISTINE LYNN HERMAN: AZ ELEMÉSZTŐ HOMÁLY

Megjelenik: 2019. október 31.
Oldalszám: 384 oldal
Fordította: Robin Edina

Nővére halála után a tizenhét éves Violet Saunders kénytelen akarata ellenére a New York állambeli Négy Ösvénybe költözni. Habár Violet még újonnan érkező idegen a városban, hamarosan rádöbben, hogy az édesanyja korántsem az: mindketten a város egyik nagy tiszteletben álló családjának sarjai. Négy Ösvényben pedig kőcsengő függ minden ajtó fölött, és veszély leselkedik az erdő mélyén.
Justin Hawthorne családja generációk óta őrködik Négy Ösvény biztonsága fölött, megvédelmezve a lakókat a Homálytól, egy élettelen dimenziótól, amelynek börtönében egy kegyetlen szörnyeteg él. Miután kiderül, hogy Justin nem örökölte a családja különleges képességeit, anyja minden áron titokban akarja tartani a megalázó igazságot. Justin azonban képtelen lemondani a megígért jövőjéről és a városról, amelynek védelmére megesküdött.
Harper Carlisle elveszítette a kezét egy balesetben, és napokig a Homály csapdájában ragadt. A tragédia után hajdani barátja, Justin Hawthorne lelketlenül cserben hagyta, ezért Harper megesküdött, hogy bosszút áll rajta. Elégedetlenség fortyog Négy Ösvény felszíne alatt, és Harper megragadja az alkalmat, hogy megdöntse a Hawthorne család hatalmát, és megváltoztassa a saját jövőjét - de hogy mindez milyen következményekkel jár, még nem is sejti. A Homály napról napra egyre erősödik, sorra szedi az áldozatait. Amikor Violet véletlenül szabadjára engedi a szörnyeteget, mindhármuknak össze kell fogniuk a többi alapítóval együtt, hogy feltárják a családjuk képességei mögött rejlő sötét titkokat... mielőtt a Homály mindnyájukat elemészti.

~~~~°~~~~~~°~~~~~
 

JENNIFER DONNELLY: STEPSISTER - EGY SÖTÉT MESE

Megjelenik: 2019. október 31.
Oldalszám: 384 oldal
Fordította: Bozai Ágota

"Tengermelletti ősi városban három nővér - hajadon, matróna, ősöreg hölgy - gyertyafénynél térképeket rajzol. Komoram. Tekintetük átható. Szemük szürke. A Párkák. És minden térkép egy emberi élet útja..."

Ez a történet ott kezdődik, ahol Hamupipőke története abbamarad. Főhőse Hamupipőke mostohahúga, Isabelle. Az emberek szépnek tartják Ellát, azaz Hamupipőkét, de Isabelle-t nem. Isabelle félelmet nem ismerő, bátor, erős akaratú lány. Jobban vív, mint a fiúk. Olyan akadályokon ugrat át szeretett lovával, amitől felnőtt férfiak visszariadnak. Mindez azonban nem számít. Ezeket a tulajdonságokat nem értékelik a lányoknál. Mások határozzák meg, mi a szép. És Isabelle nem illik bele a meghatározásba. Meg kell küzdenie azokkal a démonokkal, amik arra késztették, hogy rosszul bánjon Ellával, változtatnia kell saját sorsán és talán át kell értelmeznie a szépség fogalmát.

~~~~°~~~~~~°~~~~~
 

JESSICA KOCH: KÖZEL A SZAKADÉKHOZ

Már megjelent.
Oldalszám: 320 oldal
Fordította: Hajdúné Vörös Eszter

Egy széthullott élet…

…és egy szerelem, ami mindent helyrehozhat.

Danny pontosan 10 éves, mikor darabokra hullik az élete. Egy súlyos sorscsapás arra készteti a családját, hogy az Egyesült Államokból Németországba költözzenek. De ez még nem minden: Danny apja alkoholba fojtja bánatát, és egy olyan kegyetlen viselkedési mintához tér vissza, amiről azt hitte, a házassága révén végleg megszabadult. Danny védtelenül ki van szolgáltatva az apjának - de nem adja fel...
Egy nyári táborban Danny megismerkedik a francia Dominique-kal. A fiú kimenti a lányt egy életveszélyes helyzetből, és a szerelmük segít Dannynak, hogy elszakadjon a családjától, és ezzel attól a felfoghatatlan, pusztító erőszaktól, amely a fiatal életét fenyegeti.
Könyörtelen harc kezdődik az elismerésért, a szabadságért, az igazságért és a szerelemért.

Ez a könyv a szívedbe talál és bátorságot ad.

~~~~°~~~~~~°~~~~~
 


JAMES DELACRY: 55

Már megjelent.
Oldalszám: 400 oldal
Fordította: Bihari György

Egy letehetetlen thriller James Delargy-tól!

Már volt ötvennégy áldozat. Ki lesz az ötvenötödik? Két gyanúsított. Két egyforma történet. Melyik az igaz?
Wilbrook egy álmos és poros kisváros, ahol a madár sem jár. Egy hely az irdatlan vadon peremén valahol Nyugat-Ausztráliában. A helyi rendőrfőnök, Chandler Jenkins büszke, hogy itt nincsenek súlyosabb ügyek a családi perpatvaroknál meg a csendháborításnál. Ám egy tűzforró napon minden megváltozik... Egy ember sétál be az őrsre, és azt állítja, hogy sikerült megszöknie egy sorozatgyilkos elől. Bedrogozták és felvitték egy hegyi kunyhóba, ahol vasra verték. Az emberrabló azt mondta neki, hogy már sok embert megölt, és ő lesz az ötvenötödik. A kihallgatás után az áldozatot Jenkins biztonságos helyre viszi. Ám alig ér vissza az őrsre, amikor egy újabb férfi jelenik meg, és hajszálpontosan elmeséli ugyanazt a történetet, amit az előbb hallottak. És ha ez még nem lenne elég, mindkét férfi a másikat nevezi meg gyilkosnak.

~~~~°~~~~~~°~~~~~

EOIN DEMPSEY: FEHÉR RÓZSA

Megjelenik: 2019. október 31.
Oldalszám: 288 oldal
Fordította: Ipacs Tibor

A második világháború árnyékába két idegen számára a legnagyobb kockázat: megbízni egymásban...

1943 decembere. Hitler hatalomra kerülése előtt a Gerber-család nyári lakja visszhangzott a nevetéstől. Most, hogy mély hótakaró borítja a Fekete-erdőt, a német másként gondolkodó, Franka Gerber egyedül van, és úgy érzi, hogy kilátástalan az élete. A hazájában tomboló a fanatizmus és a brutalitás miatt elvesztette az édesapját valamint az öccsét, így már nincs miért élnie.
Ekkor észrevesz egy eszméletlen pilótát a hóban, aki Luftwaffe-egyenruhát visel, és az ejtőernyője libeg a szélben. Franka nem akarja, hogy a férfi ott haljon meg, így elviszi a családja mindentől távol lévő faházába - annak ellenére, hogy gyűlöli a rezsimet, amit a katona képvisel. De amikor kiderül, hogy nem az, akinek tűnik, Franka versenyfutásba kezd az idővel, hogy felfedje a pilóta valódi személyazonosságát. A gyenge kötelékük nagyon megszilárdul, de roppant veszélyessé is válik. Miközben nyomukban a Gestapo, vajon megbízhatnak-e egymásban annyira, hogy erőiket egyesítve végrehajtsanak egy küldetést - ami pedig nem csak a háború kimenetelét, de az életüket is örökre megváltoztatja?

~~~~°~~~~~~°~~~~~
 

 DAV PILKEY: ALSÓGATYÁS KAPITÁNY

Már megjelent.
Oldalszám: 144 oldal
Fordította: Tomori Gábor

Alsógatyás Kapitány, George és Harold újabb kalandokba keverednek.

George és Harold már szinte mindenkinél kihúzta a gyufát az iskolában. Amikor a legutolsó csínytevésük miatt a suli házsártos konyhásnénijeinek elegük lett és felmondtak, Mr. Krupp furcsa utánpótlást szerez: három gonosz űrlényt. Vajon a vörös köpenyes, mindenre elszánt Alsógatyás Kapitány képes lesz újra megmenteni a napot? Ha nem, félő, hogy még a végén az idegenek lakomájává válik.


~~~~°~~~~~~°~~~~~EMMA WUNSCH: MAJA ÉS MOLLY

Megjelenik: 2019. október 20.
Oldalszám: 144 oldal
Fordította: Tomori Gábor

Egy igazán csajos történet gyönyörű illusztrációval!

MAJA HERCEGNŐ NEM AKAR SULIBA MENNI.
Inkább cipőket vásárolna, partikat szervezne, és a kastélyukat díszítgetné.

MOLLI ALIG VÁRJA AZ ISKOLA KEZDETÉT.
Imádja a szabályokat, a társadalmi igazságszolgáltatást és a jó jegyeket. Odavan még a kemény főtt tojásért is.
A két lány szinte mindenben különbözik egymástól, kivéve abban, hogy nem kedvelik a másikat. Amikor az első sulis hét azzal végződik, hogy Molli nem kap meghívást a Királyi Szülinapi Bulira, a lány eldönti, hogy nem hagyja annyiban ezt az igazságtalanságot, és tönkreteszi a hercegnő szülinapi buliját. Ám terve olyan nem várt fordulatot hoz, amelyre sem ő, sem Maja nem számított. Végül rá kell jönnie, hogy a bosszú mindig rossz megoldás.

~~~~°~~~~~~°~~~~~

TOM WATSON: PÁLCIKACICA ÉS A BÉBI

Már megjelent.
Oldalszám: 240 oldal
Fordította: Erdős Éva

Pálcikacica kalanjai folytatódnak, ezúttal új tag érkezik a családba, egy kisbaba.

EGY KISBABA, KÉT CICA ÉS EGY MERÉSZ MENTŐAKCIÓ.
Miután Pálcikacica és Edit gazdái összeházasodtak, a család újabb taggal bővült: egy kisbabával, Millivel. Egy nap Cobb nagyi vigyáz a kisunokájára, ám egy balszerencse folytán a nagyi bennragad a fürdőszobában. Pálcikacicára vár a feladat, hogy kiszabadítsa. Ám eközben Editre is figyelnie kell, aki magára vállalta a bébiszitter szerepét. Könnyen lehet, hogy ez lesz Pálcikacica eddigi legnehezebb küldetése!

~~~~°~~~~~~°~~~~~


SUE BENTLEY: VARÁZSLATOS PÓNI

Megjelenik: 2019. október 20.
Oldalszám: 112 oldal
Fordította: Stier Ágnes

Varázslatos történet egy barátság kezdetéről. 

Eleanor alig várja, hogy végre elutazhasson nagynénjéhez, akinek sok pónija van. A lány azt tervezi, hogy a fél nyarat lóháton tölti. Azonban hatalmasat csalódik, mikor kiderül, hogy nagynénje lovai vadlovak. Eleanor épp a kert végében búslakodik, mikor megpillant egy csodaszép lovat. A lánynak tátva marad a szája a csodálkozástól, de az igazi meglepetés csak ezután következik: a ló megszólal…

 
~~~~°~~~~~~°~~~~~
 
SUE BENTLEY: VARÁZSLATOS KISCICA

Megjelenik: 2019. október 20.
Oldalszám: 112 oldal
Fordította: Stier Ágnes

Egy igazi nyári történet gyerekeknek. 

Lisa nem igazán lelkes, hogy az egész nyarat vidéken töltenie a nagynénjénél. Úgy érzi, magányos lesz, és hihetetlenül unatkozni fog majd. De amikor elindul, hogy felfedezze a nagynénije udvarát, egy kicsi narancsvörös cicát talál a fészerben. Lisa máris jobb kedvre derül. De az igazi meglepetés csak ezután jön: ez a kismacska egyáltalán nem átlagos…
 
TÉLI MEGJELENÉSEK

KAREN M. McMANUS: HA A TITOK KIDERÜL

Megjelenik: 2019. november
Oldalszám: 384 oldal
Fordította: Sárossy-Beck Anita

Echo Ridge egy amerikai kisváros. Ellery még sosem járt ott, de már mindent hallott róla. Ott tűnt el a nagynénje, amikor még csak 17 éves volt. Öt évvel ezelőtt pedig egy bálkirálynő meggyilkolása tette fel a helyet a térképre. És Ellerynek most oda kell költöznie, ráadásul a nagymamájához, akiről semmit sem tud.
A város kívülről tökéletesnek tűnik, de sok titkot rejteget. És még mielőtt a suli egyáltalán elkezdődhetne, egy rejtélyes valaki fenyegető üzenetet tesz közzé: megígéri, hogy a bál idén is ugyanolyan veszélyes lesz, mint öt évvel ezelőtt. Aztán, mintha csak ennek bizonyítása lenne, még egy lány eltűnik.
Ellery mindent tud a titkokról. Az anyjának is vannak; a nagyanyjának is. És minél több időt tölt Echo Ridge-ben, annál világosabb lesz, hogy mindenki rejteget valamit. És az a helyzet, hogy a titkok veszélyesek - és a legtöbb ember nem igazán tudja megtartani őket. Ezért is van, hogy Echo Ridge-ben úgy járja, az a legbiztosabb, ha minden rejtegetnivalódat megtartod magadnak.

~~~~°~~~~~~°~~~~~

ALEXANDRA BRACKEN: SÖTÉT IDŐK

Megjelenik: 2019. november
Oldalszám: 112 oldal
Fordította: Bozai Ágota

Ne hagyd ki ezt az izgalmas rövid történetet, ami összeköti a Sötét elméket a Sötét játszmákkal!

Gabe élete maga a pusztulás a gazdasági összeomlás óta. Egy olyan valaki számára, mint ő, egyetlen lehetőség van a tragikus múlt elfelejtésére, így elhagyja kisvárosát, és fejvadásszá válik. Azonban első célpontja, egy fiatal lány, aki nem hajlandó megszólalni, még nehezebbé teszi az amúgy sem könnyű munkát, főleg, hogy olyan módokon megváltoztatja az életét, amire sosem számított.

~~~~°~~~~~~°~~~~~

TOMES OLDE HEUVELT: HEX - A BOSZORKÁNY BOSSZÚJA

Megjelenik: 2019. november
Oldalszám: 400 oldal
Fordította: Szűr-Szabó Katalin

Aki itt születik, haláláig arra van kárhoztatva, hogy itt is maradjon. Aki ideköltözik, sosem megy el.

Üdvözlünk Black Springben, a látszólag festői Hudson Valley-i városban, ahol egy boszorkány kísért! Abban a házban jelenik meg, ahol csak kedve van, és minden éjszaka más gyermek ágya mellett áll. Mindenki tudja, hogy a boszorkány szemének sosem szabad kinyílnia, mert az elképzelhetetlen következményekkel járna. A városi tanács mindezt persze titokban tartja a nyilvánosság előtt, és minden erejükkel azon vannak, hogy az átok ne terjedhessen el máshová. De a helyi tinédzserek nem tudnak megbékélni azzal, hogy nem hagyhatják el a várost, így a szigorú megkötések ellenére közvetíteni kezdik a boszorkányvadászatot a neten. Arra viszont nem gondoltak, milyen sötétséget szabadítanak ezzel a városra.

~~~~°~~~~~~°~~~~~


JESS ROTHENBERG: THE KINGDOM - BOLDOGAN, AMÍG MEG NEM...

Megjelenik: 2019. december
Oldalszám: 384 oldal
Fordította: Bozai Ágota

Üdvözlünk a Királyságban... ahol a "Boldogan, amíg meg nem..." nemcsak ígéret, hanem szabály is.

A Királyság, mely úgy ragyog fel a bejárata után, mint a gyémántok, egy magával ragadó fantáziapark, ahol a vendégek virtuális sárkányokkal, óriásként a magasba törő kastélyokkal és biotech, a valóságban már kihalt fajokkal találkozhatnak.
Ana a hét Káprázat - gyönyörű hercegnők, akiket arra terveztek meg, hogy valóra váltsák az álmokat - egyike. Azonban amikor Ana találkozik a park egyik dolgozójával, Owennel, olyan érzelmek ragadják magukkal, amik nincsenek belé programozva, mint például a szerelem... az első szerelem.
A tündérmese hamar rémálommá torzul, amikor Anát gyanúsítják Owen meggyilkolásával, és kezdetét veszi az évszázad tárgyalása. Bírósági vallomások, interjúk és Anna emléke során megismerünk egy történetet szerelemről, hazugságokról és kegyetlenségről - és arról, hogy mit is jelent valójában embernek lenni.

~~~~°~~~~~~°~~~~~

LUCA DI FULVIO: AMIKOR AZ ÁLMAINK RÁNK TALÁLNAK

Megjelenik: 2019. november
Oldalszám: 800 oldal
Fordította: Hajdúné Vörös Eszter

Luca di Fulvio új leteletetlen regénye! 

Három élet. Két világ. Egy új kezdet.
1913-at írunk. Úgy tűnik, egy Buenos Aires-i út második esélyt ígér három fiatal számára: a szicíliai Rocco felkeltette a maffia haragját, amikor elutasította, hogy életét a szolgálatukba állítsa. Rosetta alig él túl egy nemi erőszakot. Az orosz zsidó Raquel túlélő, akinek legértékesebb kincse a szülei szeretetének emléke. De az Új Világban látszólag leküzdhetetlen akadályok állnak az útjukba...


~~~~°~~~~~~°~~~~~


HELENA HUNTING: PISZKOSUL AKARLAK

Megjelenik: 2019. november
Oldalszám: 320 oldal
Fordította: Ipacs Tibor

Rian Sutter általában nem flörtöl nyilvános helyen, de amikor észreveszi, hogy egy dögös, öltönyös pasi figyeli, akkor arra gondol, hogy aznap talán rámosolygott a szerencse. Vagy erről van szó vagy pedig arról, hogy bejönnek neki az izzadt, jóganadrágos nők, akik edzés után rohannak bevásárolni.

Mint kiderül, egyik sem.

Pierce Whitfield el sem hiszi, hogy milyen szerencsés, amikor sikerül megtalálni azt a nőt, aki meghúzta a kocsija fényezését. De amikor felelősségre vonja a szívdöglesztő teremtést, aki elmenekült a tett színhelyéről, rájön, hogy ketten vannak, és az ikerpár másik tagjára zúdította rá a vádjait. Miközben megbeszélik a javítás költségeit és izzani kezd közöttük a levegő, Rian és Pierce ráébred, hogy nemcsak vonzódnak egymáshoz, hanem még más is közös bennük. Mind a ketten ugyanazt a csodás házat akarják megszerezni Hamptonsban, és egyikük sem akarja harc nélkül átengedni. Vajon képesek-e a szenvedélytől fűtött vetélytársak lángra lobbantani bimbózó románcukat anélkül, hogy minden porig égne?

~~~~°~~~~~~°~~~~~


ABBI GLINES: FALLEN TOO FAR - BELÉD ESVE

Megjelenik: 2019. november
Oldalszám: 256 oldal
Fordította: Szaszkó Gabriella

A New York Times bestseller regényében bepillantást nyerhetünk Rosemary Beach világába, és megismerhetjük Rusht és Blaire-t.

Egy rocker gazdag fia és egy kemény vidéki lány Alabamából. A két mostohatesó teljesen más világból származik, de egy sorsfordító nyáron találkoznak Rosemary Beachen.
Blaire Wynn egyáltalán nem akar összeköltözni az apja új családjával Rosemary Beachen, Florida államban, de nem maradt más választása. Blaire édesanyja hosszú betegség után hunyt el rengeteg kórházi számlát hagyva maga mögött, így Blaire-nek esélye sincs, hogy megtartsa alabamai házát. Blaire így a csillogó tengerparti város felé veszi az irányt terepjárójával és egy pisztollyal az ülés alatt. Blaire előre sejti, hogy nem fog tudni beilleszkedni, de még jobban elkeseredik, amikor megtudja, hogy az apja Párizsba távozott, így egyedül kell maradnia az új mostohatesójával, Rush Finlayvel. A cinikus, leereszkedő és könyörtelen srác egy hírhedt rocksztár fia. Rush éppannyira elkényeztetett, mint amennyire elbűvölő, így azonnal felkelti Blaire figyelmét.
A nyár előrehaladtával Blaire megismeri Rush másik oldalát is, és tagadhatatlan vonzalom alakul ki közöttük. Azonban Rush olyan titkot rejteget, ami megrengetheti Blaire világát. Vajon a lány kitalálja, mit titkol a srác, mielőtt még teljesen beleesne?

~~~~°~~~~~~°~~~~~


J. R. WARD: CONSUMED

Megjelenik: 2019. november
Oldalszám: 448 oldal
Fordította: Stier Ágnes

A Fekete Tőr Testvériség-sorozat írónőjének új sorozatának első része lángra lobbant!

Az erős akaratú Anne nem ismerte a félelmet, imádott a tűzzel harcolni, és mindig a legjobb akart lenni mindenben. Azonban amikor egy raktárbeli tűz és egy kockázatos döntés örökre megváltoztatja az életét, újra kell terveznie nemcsak a munkáját, hanem saját magát is, mindenét. Összetörten és teljes kilátástalanságában végül új karrierre lel, és gyújtogatási nyomozó lesz, bár ez közel sem helyettesíti az adrenalinnal fűtött élelet, amit hátra kellett hagynia. Nem hiszi, hogy valaha is fogja még érezni azt a minden mást felemésztő szenvedélyt egy munka iránt, amit régen – egészen addig, amíg belebotlik pár gyanús tűzbe, ami lángba borítja szeretett városát. 

Danny McGuire kiemelkedő tűzoltó, az élvonal éle, az ország legjobbja, de épp egy magánéleti válságon megy át. Olyan kockázatokat vállal, mint előtte soha, mintha kergetné a halált, de aztán találkozik Anne-nel, hogy összefogva megtalálják a gyújtogatót – és a lány mindent megváltoztat az életében. Azonban lehet, hogy Anne-nek Danny csak egy elterelés... Ahogy egyre jobban bekerítik a tettest, a gyilkos figyelme túlzottan is a lányra terelődik. 

~~~~°~~~~~~°~~~~~


PENELOPE BLOOM: HISH BANANA - BEKAPNÁM

Megjelenik: 2019. november
Oldalszám: 192 oldal
Fordította: Stier Ágnes

Az új főnököm szereti a szabályokat, és van egy, amit senki sem mer megszegni... Senki sem érhet a banánjához. Komolyan. De én persze megérintettem. Ha jobban bele akarunk menni, valójában a számba is vettem.
Megrágtam... és még le is nyeltem. Tudom... Rossz, rossz lány vagyok.
Ezután vettem észre őt, és akár elhiszitek, akár nem, nem úgy lehet a legjobb első benyomást kelteni, ha épp a pasi banánjától fuldokolsz. Egy kicsit visszamegyek az időben. Mielőtt még megérintettem egy billiomos banánját, végre megkaptam az első igazi kiküldetésemet üzleti riporterként. Ez nem a megszokott, béna munka volt, mint interjút készíteni egy kukással a kedvenc útvonaláról, vagy cikket írni arról, hogy milyen nagy dolog összeszedni a kutyaszart a kertekből. Nem bizony. Az ilyenekből épp elég is volt. Ez volt a nagy kitörési lehetőségem, hogy bebizonyítsam, több vagyok, mint egy két lábon járó katasztrófa. Be kellett épülnöm a Galleon Enterprise-ba, hogy bebizonyítsam a korrupciós gyanút. Jöhet a James Bond-zene. Csak annyit kellett tennem, hogy felvetetem magam gyakornoknak, és simán lenyomom az interjút Bruce Chambersonnal. De fel kellett volna készülnöm rá, hogy a pasi úgy néz ki, mint akit direkt a női vágyak megtestesítésére faragtak. Viszont így is muszáj volt összehoznom. Semmi baki, semmi bénázás, semmi apró baleset. Csak kevesebb, mint egy óráig kellett összeszedettnek lennem.
Vissza a jelenbe, a konferenciaterembe, a banánjával a számban. A banánjával, amin még a neve is rajta volt nagy, fekete betűkkel. Pár perccel, miután ezt észrevettem, bejött, és rajtakapott. Pár perccel ezután már fel is vett. Tudom... Nekem sem tűnt túl jó jelnek.

~~~~°~~~~~~°~~~~~


PENELOPE BLOOM: HER CHERRY - MEGNYALNÁM

Megjelenik: 2019. november
Oldalszám: 224 oldal
Fordította: Stier Ágnes

William:
Hogy hogyan találkoztam vele? Hát, egy úriember sosem kérkedik. De szerencsére én nem vagyok az. Először is fizettem a cseresznyéjéért (a pitéjéért, de nem ez a lényeg). Aztán megfosztottam a virágaitól. És utána? Ott hagytam a névjegyemet, majd kisétáltam, mintha az enyém lenne a hely. Ja, mondhatni, hogy erős indítás volt.

Hailey:
Hogyan találkoztam Williammel? Besétált a pékségbe, vett egy cseresznyés pitét, ellopott egy virágokkal teli vázát - még mindig nem tudom, mire kellhetett neki -, majd végül ott hagyta a névjegykártyáját. Mielőtt elmondom, mit csináltam a névjegykártyával, valamit tisztázzunk: William rosszabbkor be sem léphetett volna az életembe. A pékségem a csőd szélén állt. A bizarr exem nem akart békén hagyni.
Ó, és amúgy egy 25 éves szűz voltam - igen, a tény, amit a barátaim minden adandó alkalommal az arcomba vágtak.
Ha a szüzesség-problémámat Williammel oldottam volna meg, az olyan lett volna, mint egy kalapáccsal lecsapni egy legyet. Brutális túlzás, bár a legjobb fajta.
De William őrülten dögös volt, ami hülye tettekre készteti a nőket. Olyan szexi volt, hogy még az én fejem is tele lett mindenféle őrültséggel. Például azzal, hogy egy légy még örülne is, ha William és a tökéletes kockahasa csapná le. Így már legalább ketten lettünk volna így ezzel. Szóval felhívtam. Talán jobban át kellett volna gondolnom. Talán épp belesétátok egy katasztrófába, és csak várom, hogy megtörténjen.
Tudtam, hogy bajban vagyok, amint meghallottam a szexi, mély hangját a vonalban, ahogyan azt mondta: "Még mindig őrülten kívánom a cseresznyédet. Kiszállítást vállalsz?"
 
Ti melyiket várjátok? Mik azok, amik biztos felkerülnek a várólistára? :)
 

 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése