2018. szeptember 2., vasárnap

Könyvespolcom új lakói | Augusztus


Egy feje tetejére állított hónapon vagyok túl. Sok minden változott meg az életemben. Történtek jó és rossz dolgok egyaránt, de a kedvem és a lelkesedésem töretlen, amíg lapul a könyvespolcomon olyan kötet, amit még nem olvastam. S hogy ennek sose legyen vége, most is érkeztek új lakók a polcomra.

Az ehavi beszerzés hűen tükrözi a megváltozott stílusom sokszínűségét. Található benne romantikus, ifjúsági, thriller, szépirodalom és még fantasy is. Nincs két kötet, melynek azonos lenne a forrása.

Augusztusban öt kötetet sikerült beszereznem, melyek a következők:

J. D. BARKER: A NEGYEDIK MAJOM
SCOTT BERGSTROM: KEGYETLENSÉG
SARAH WATERS: A KIS IDEGEN


A frissen szerzett köteteim mind közel állnak a szívemhez. A Kegyetlenség volt az első, mely a hónapban érkezett hozzám az augusztusi Dark BubbleBox jóvoltából. Erről egy teljes bejegyzés is készült, amelyet ide kattintva tudtok elérni. 

A másodikként érkező kötet Ashley Woodfolk csodálatos alkotása, az Ami utánad maradt. Mélyen érintett, s még most is, két héttel az elolvasása után is, összeszorult torokkal veszem le a polcról, hogy random helyen felütve emlékezzek minden részletére.
Sarah Waters újdonsága, A kis idegen névnapi ajándék volt a barátnőmtől. Már át is rágtam magam rajta, noha az értékelés megírására még nem tudtam rászánni magam. 
Ezután következett A negyedik majom, mely nem volt tudatos vásárlás. Muszáj volt valahol felváltatnom a pénzem, mert nem tudtam belőle visszaadni, s hát teljesen véletlenül a legközelebbi pont egy könyvesbolt volt. Csusszant a kosárba, majd boldogan távoztam vele, az aprót lobogtatva. 

Sienna Cole személyesen kért fel arra, hogy olvassam el az októberben megjelenő könyvét, a Reményszimfóniát. Kapva kaptam az alkalmon, s egy csodálatos élménnyel gazdagodtam. 

Az öt új könyvemből hármat olvastam már el, s kettőről született értékelés. Ezeket az aláhúzott címükre kattintva érhetitek el. Ha minden a terveim szerint alakul, akkor a maradék szeptemberben, legrosszabb esetben még az ősszel sorra fog kerülni. 

Ti milyen kincsekre bukkantatok az elmúlt hónapban? Mely kötetekkel gazdagodott a polcotok?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése