2019. április 1., hétfő

Márciusi Összegzés & Áprilisi Tervek | 2019


Rég nem volt már ennyire mozgalmas márciusom. Mondatni a dolgok egymást érték, a folyamatos pörgés mellett még csak pihenni sem volt időnk. Nanáhogy sok esetben az alvás helyett inkább az olvasást választottam! Az új otthonunkba való beköltözés rengeteg energiát és időt elvett - ez meg is látszik a havi teljesítményemen. De már látjuk az alagút végén a fényt, szóval bizakodóan tekintek áprilisra.
De kezdjük azzal, mit sikerült elolvasnom márciusban, a változások időszakában:


A magamnak összeállított lista a következőképp nézett ki:

BUDAI LOTTI: A PÁRIZSI GÉSA
MARY ADKINS: AMIKOR EZT OLVASOD

A hat kijelölt kötettel meglepően jól haladtam. Két történet volt, amely nem fért sajnos bele az időmbe, az egyik rajtam kívülálló okok miatt. Budai Lotti új könyve a hónap utolsó előtti napján jelent meg, a könyvesboltokba a hét folyamán fog kerülni. Ha éppen arra jártok, mindenféleképp vegyétek kézbe ezt az igencsak káprázatos borítóval ellátott műalkotást, ugyanis a borító első oldalán az én nevemet is felfedezhetitek. Igen, címlapra kerültem! :)
Az Amikor ezt olvasod pedig azért maradt el, mert a költözéskor külön ládába tettem, hogy hamar elérhetővé váljon, ám sikerült úgy elpakolnom, hogy csak a napokban találtam rá. Így áprilisra tolódott.
Márciusban, a nehézségek ellenére is sikerült azért még pár címet besűríteni, melyek a következőek:

RANSOM RIGGS: ÜRESEK VÁROSA

Illetve belekezdtem Marie Lu régebbi sorozatának a második részébe, a Született tehetségbe, ám ezt nem sikerült még befejeznem.
A megszokottnál ez jóval kevesebb cím, mégis maximálisan meg vagyok elégedve a teljesítményemmel.

S akkor jöjjenek, amiket áprilisra tartogatok:


MARY ADKINS: AMIKOR EZT OLVASOD
MARIE LU: PRODIGY - SZÜLETETT TEHETSÉG
MARIE LU: CHAMPION - BAJNOK
PAPP DÓRA: TÜKÖRLELKEK 2
ANNE L. GREEN: ÉRZÉKI CSÁBÍTÓ
CHELLE BLISS: GYÓGYÍTÓ SZERELEM

A betervezett kötetek mellett reményeim szerint még marad időm és még több olvasmányélményt hozhatok majd el a számotokra. Tervben van pár erősebb pszichothriller és egy új sci-fi kötet is.

Ti mit terveztek olvasni a tavasz idusán?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése