2019. március 1., péntek

Februári Összegzés & Márciusi Tervek | 2019


Csak úgy rohan az idő, s általában ezt a havi összegzésnél veszem észre. Mindig megdöbbentő ilyenkor szembesülni azzal, mit és mennyit olvastam az adott hónapban. A február amúgy is rövid volt, igenis hiányzik az 2-3 nap, amit lecsíptek a végéből, ám ennek ellenére is sikerült jó pár könyvet feldolgoznom az elmúlt időszakban. Sokkal inkább az értékelésekkel maradtam el.

Szóval a februári listám a következőképp alakult:

Kötelezőnek jelöltem ki:


LAURELIN PAIGE: ELSŐ ÉRINTÉS
JULIE BUXBAUM: HÁROM DOLGOT MONDJ
JENNY HAN: A FIÚKNAK, AKIKET VALAHA SZERETTEM

Ezek közül mindössze egy volt olyan, amit nem sikerült elolvasnom, azt is önhibámon kívül. Sajnos a könyvtári példány, amire foglalást is adtam le, csak a hónap utolsó napjain került be, így fizikai képtelenség volt, hogy A fiúknak, akiket valaha szerettem című könyv is még beleférjen. Ám ezen kívül még volt pár kötet, amit sorra kerítettem, mint:

OLIVIER BOURDEAUT: MERRE JÁRSZ, BOJANGLES?

Az elmaradt három értékelés is reményeim szerint rövid időn belül várható lesz - bár nem ígérek semmit. Mostanában elég masszívan küzdök egy-két betegséggel, amelyek rendkívüli módon korlátozzák a mozgosítható erőtartalékaimat.  Noha az olvasásban is eléggé korlátozni próbál, azért még nem adom fel.

Így márciusra őket jelöltem ki a magam szórakoztatására:


Tehát:

JENNY HAN: A FIÚKNAK, AKIKET VALAHA SZERETTEM
KUN MIA: A PILLANGÓ ÚTJA
MOGYORÓSI VIVIEN: MIUTÁN MEGHALTATOK NÉLKÜLEM
BUDAI LOTTI: A PÁRIZSI GÉSA
HARRIET TYCE: VÉRNARANCS
MARY ADKINS: AMIKOR EZT OLVASOD

Ez a hónap elsősorban a romantikáról fog szólni, de természetesen nem bírtam ki, hogy ne csempésszek bele egy kis thrillert a változatosság kedvéért. Már most nagyon kíváncsi leszek, mire jut időm. Az biztos, hogy Mogyorósi Vivien könyvével fogom elkezdeni a hónapot - pontosabban a mai napon már, a várótermek gyógyszerszagú ködében el is kezdtem. Utána pedig jöhet a régóta halogatott Janny Han könyv, mielőtt lejár a kölcsönzési idő!

Ti miket terveztek olvasni márciusban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése