2018. november 4., vasárnap

Októberi Összegzés & Novemberi Tervek


Az október igazán izgalmas volt. Nagy elvárásokat támasztottam magammal szemben, hiszen kétszer annyi kötetet jelöltem ki elolvasandónak, mint amennyit szoktam. Tudtam, hogy kemény fába vágom a fejszémet, mégis bizakodóan álltam a dolgokhoz. Hiába, túl sok volt a friss, érdekfeszítő megjelenés, aminek nem tudtam ellenállni.

Októberben a következő könyveket jelöltem ki magamnak:


Tételesen:
TRICIA LEVENHELLER: A KALÓZKIRÁLY LÁNYA

Meglepetésemre szolgált, hogy majdnem a teljes tervet képes voltam teljesíteni. Mindössze A kalózkirály lánya maradt ki a fenti listából, melynek olvasása jelenleg folyamatban van. 
De ez a hónap nem csak a "kötelezőkkel" telt. A fenti listán kívül még a következőt olvastam el:

SARAH PERRY: MELMOTH
NEIL GAIMAN: CORALINE

Erős volt a lendület, mely végigvezetett ezen az izgalmas hónapon, de elég is volt. Mivel egyéb kötelességeim is vannak, így novemberben lényegesen kevesebb könyv fog a kezemben megfordulni. A következőkre viszont igyekszek kiemelt figyelmet fordítani:


TOM RYAN: ATTICUS NYOMÁBAN
W. BRUCE CAMERON: EGY KUTYA NÉGY ÚTJA
MARIE LU: LEGENDA
GAURA ÁGNES: EMBERTELEN JÓ
ESZES RITA: RÓKATÜNDÉR
ACHEL HIGGINSON: SZERELEM 5 LÉPÉSBEN
TRICIA LEVENHELLER: A KALÓZKIRÁLY LÁNYA

A novemberi hónapom témája a pótlás. Próbálom lehozni azon regényekkel történő lemaradásaimat, melyeket már régóta tologatok a könyvespolcomon. De természetesen mellette azért helyet kapnak az új megjelenések is, hisz azokat képtelen vagyok háttérbe szorítani.

Ti mit terveztek olvasni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése