2018. november 8., csütörtök

2. Blogszületésnap & Nyereményjáték - részletek


Hát elérkezett. A napok, hetek, hónapok csak úgy rohannak. Szinte észrevétlenül jött el a november, s vele egy, a számomra fontos dátum. Megdöbbentő, mennyire rohan az idő. Immáron két éve, hogy a mindennapjaim részévé vált az olvasás mellett az írás is. 
A mai nap a nosztalgiáé. 
Végigtekintettem az elmúlt időszak munkáján. Volt, ahol a fejemet csóválva, mosollyal az arcomon szemléltem a saját soraimat, máshol pedig felcsillant bennem a büszkeség érzése. Láttam az első, botladozó lépéseket, s azt, ahogyan idő elteltével egyre jobban megtaláltam önmagam, s immár biztos lábakkal járom a magam által kijelölt utat. 
Közel sem értem még a végére. Még mindig bőven van mit tanulnom, mindig is lesz hova fejlődni. 
De örömmel vállalom a kihívást.

Az első év az ismerkedésről szólt. Rá kellett jönnöm, ki vagyok és mi rejtőzik bennem. Meg kellett találnom a belső tüzem forrását ahhoz, hogy megszilárdítsam az elhatározásomat a nehezebb időszakokra is. Mert természetesen voltak mély pontok, főként az elején, amikor annyira bizonytalan voltam még, hogy gyakorta megfordult a gondolat a fejemben, miszerint abba kellene hagyni. De kitartottam, mert örömöt okozott. Végül célt értem. Lefektettem az alapokat, a magammal szembeni elvárásokat, s nagy hévvel vetettem bele magam a következő időszakba.


A második év elsődleges célja az ismeretszerzés volt. A világ tele van csodákkal, csak látni kell őket. Célomként tűztem ki, hogy új kategóriákkal ismerkedem meg, szinte megszüntetem a komfortzónámat. Minden olvasó más és más, én pedig szerettem volna a lehető legszélesebb spektrumú tapasztalatot szerezni, hogy mindenki megtalálja nálam, amit keres.
Ezen úton járva nem csak új élményekkel gazdagodtam. Önmagamat is fejlesztettem. Több olyan ponton is véleményt formáltam, amihez eddig hozzáfűzni sem tudtam semmit. Emellett fejlődött a szókincsem, a kifejezéstáram. Sokkal könnyebben felszínre tudom hozni a gondolataimat, mint eddig, mely nem csak a blog terén jövedelmező, hanem a munkám során is nagy segítségemre van. 


Immáron nem tudnám elképzelni a mindennapokat írás nélkül. Ez az én személyes menedékem, ahol megmutathatom, mi rejtőzik bennem. Az már csak hab a tortán, hogy mások is szeretik hallani a hangomat. 

Köszönöm a kiadóknak, hogy megtisztelnek a figyelmükkel!
Köszönöm a bloggertársaimnak, hogy egy ilyen csodálatos közösséghez tartozhatok!
Köszönöm a barátaimnak, hogy nem forgatják a szemüket, amikor a legutóbbi élményemről áradozom!
Köszönöm a páromnak, hogy támogatja a könyvek iránti rajongásomat!
Köszönöm nektek, kedves olvasóim, hogy kitartóan mellettem álltok! 

Az elmúlt egy évben sok változás történt:

  • új felosztással dolgozom az értékeléseknél
  • több olyan bejegyzés született, amelyben felszólalok egy-egy nézet mellett vagy épp ellen
  • saját írásokkal is gazdagítottam az oldalam
  • több kedvcsináló képet készítettem az olvasmányaimhoz
  • új rovatokat hoztam létre
  • saját csoportom lett Facebookon
  • saját domain címet vásároltam, elhagyva a blogspot támogató kezét.
S nézzük a statisztikát, amit úgy szeretek!

Az elmúlt egy évben...
    • 189 bejegyzést tettem közzé
    • 110 új értékelést írtam
    • 47 914 oldalt olvastam összesen
    • több, mint 1200 követőm lett Facebookon
    • több, mint 200 000 kattintás volt a blogon összesen.
Voltak jobb és rosszabb napok, egyaránt, mégsem bántam egy percig sem, hogy a blogolás útjára léptem. Szeretek írni, szeretem kifejezni magam, lehetőleg minél gazdagabban.

A saját kis sikereimhez Ti is hozzájárultatok, ezért úgy döntöttem, egy kis meglepetéssel fűszerezett NYEREMÉNYJÁTÉKOT hozok el számotokra. Nem is húzom tovább, lerántom a leplet:

Az elkövetkezendő hetekben két nyereményjátékot fogok hozni a számotokra, hiszen úgy illik a második blogszületésnapon! Mindkettő három hétig, egymás után fog futni. A feltételek roppant egyszerűek lesznek, pár kattintás elegendő a részvételhez. 
Mindkét körben két könyv talál majd gazdára, először egy romantikus, majd egy pszichothriller csomag.

S itt jön a csavar: a két könyv közül csupán az egyiket mutatom meg, a másik legyen meglepetés! Minimális információval szolgálok majd róla, de éppen csak annyit, amiből még talán nem lehet beazonosítani. 

A két nyereményjáték a blog Facebook oldalán fog futni, melyet a következő linken érhettek el:

Az első kör még a mai este folyamán ki fog kerülni.

Mivel a szavazás roppant szoros eredménnyel zárult, ezért úgy döntöttem, hogy kedvezek az ifjúsági irodalom kedvelőinek is. 
Ha a nyereményjátékok ideje alatt (tehát hat hét áll rendelkezésetekre) összejön a Facebook oldalamon a 2000 kedvelés, akkor még egy YA könyvcsomagot is kisorsolok köztetek! 
Hát nem szuper?

Remélem ti is olyan izgatottan várjátok az estét, mint én!

Sok szerencsét kívánok mindenkinek! 

4 megjegyzés: