2016. december 2., péntek

Novemberi összesítés


Sziasztok!

Úgy döntöttem minden hónap elején bemutatom nektek az újdonsült polclakóimat. S ez a legjobb hónap ezen sorozatcikk elindításához. 
Ebben a hónapban rengeteg új kincset szereztem, s javát Nektek köszönhetem. Nézzük is csak meg tüzetesebben, ki, milyen úton került hozzám! :)




Szóval köhömm... Elnézést, kicsit elmerültem még a képbe, egyszerűen fantasztikus és szívmelengető. 

Elsőnek a jobb oldali stócot veszem szemügyre: 
A történet ott kezdődik, hogy a boltban, reszketve várt rám ez a színező. Hát most komolyan... Ti ellent tudnátok állni egy ilyen szép kutyusnak? Emellett nagyon egyedi darabról beszélünk: nem elég, hogy a grafikája már kilóg a többi ezer közül, de még számozva is van minden egyes kis háromszög, amiből felépül, s jelezve, milyen színűnek kell lennie. De erről majd később, egy külön bejegyzésben, ha elkészült az első belőle. Várjátok már? ti szavaztátok meg, melyik kutyus legyen! :)
Mellé még bűnöztem: mindenhol szembejött velem a Vértestvérek és a Többek által. A csapból is ez a kettő folyt, szóval nincs mentségem. Kíváncsi voltam. Az árnyékkirálynő már a borítóval elvarázsolt, vétek lett volna ott hagyni, a Karácsonyi ének pedig összegen felül cseppent bele a kosaramba. :) 
A Demény könyv pedig féláras akcióban volt és már nagyon régóta szemeztem vele, annyiért bárkinek megérné!

S nos kedves olvasóim innen jön a csavar: Ez csak  fele a képen látható könyveknek. A többiek nagyon különlegesek. Most kérdezed, hogy miért? Egyszerű: A többit Tőletek Kaptam Ajándékba!

A Vörös Királynő egy moly.hu-s esemény keretein belül került hozzám, az Ajándékozzunk a könyv színének megfelelően második fordulója kapcsán.
A Szurovecz Kitti: Hópelyhek a válladon kötet a nővérem ajándéka. Nagyon ritkán találkozom vele, s nagyon tud hiányozni. Novemberben végre össze tudtunk hozni egy találkozót és csodálatos napot töltöttünk el!
A Vörös betűkkel és a Hó, mint hamu a kiadótól kapott recenziós példányok. Ezúton szeretném ismét megköszönni a kedvességet a Twister kiadónak, hogy felkerestek engem is! Nagyon megtisztelő! Elárulom, hogy e kettő közül fogom ma az egyiket elkezdeni, s a következő értékelés a blogomon róla fog készülni. Várjátok már? :)
S végül ott van az a három gyönyörűség... A középsőt a kecskeméti Harry Potter napon szereztem meg. Hihetetlen nagy szerencsém van vele, hiszen a Legendás állatok és megfigyelésük című könyv nincs forgalomba, jövőre tervezik az újrakiadását. Nekem még sikerült lecsapnom egy példányra, köszönet ezért az Animus kiadónak! A Harry Potter és a bölcsek köve, illetve az elátkozott gyermek pedig a semmiből jött... Egy kedves moly, nevezetesen Milli88 döntött úgy, hogy megajándékoz vele, szavaival élve: "csak úgy". Még mindig nem tértem magamhoz, és nem tudom elképzelni sem, mivel érdemeltem ki, de köszönöm drága barátosném! S harmadszor is, itt is: Boldog Névnapot Drága!

Ez a hónap igazi vegyesre sikeredett. Rengeteg kiadó felvonult a különböző kötetekkel és boldogsággal tölti el a szívem, hogy befogadhattam őket. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése