2019. szeptember 2., hétfő

Augusztusi Összegzés & Szeptemberi Tervek | 2019


Szinte még csak most kezdődött, de már véget is ért a nyár. Egy szó nélkül elszaladt, egy szempillantás volt csupán, mégis annyi élményt hordozott magában, amit a fáradt hónapok alatt majd örömteljesen idézhet fel az ember. Így volt ez az olvasmányokkal is: rengeteg izgalmas könyv fordult meg a kezemben, sokat szívesen fogok később is újra elolvasni. 
Augusztusra a következő listát jelöltem ki magamnak:


STACEY O'BRIEN: WESLEY, KEDVESEM
WÉBER ANIKÓ: A CSERESZNYELIGET TITKA

A lista nagy részét teljesítettem, mindössze egy kötet volt, ami nem fért bele a hónapba. Bevallom, el is felejtettem, hogy célkitűzésként fent van, így eszembe sem jutott levenni a polcról, mikor mutatkozott pár szabad percem. De ezt a hiányosságomat szeptemberben már mindenféleképpen pótolni fogom, ugyanis nagyon régóta tologatom magam előtt a regény elolvasását. A többiről egy kivételével mind született értékelés. Aláhúzással jelöltem, a megszokott módon, illetve átirányító linkeket is helyeztem rá, így a címekre kattintva átjuthattok a hozzájuk tartozó értékelések oldalára.
A hónapban ugyanakkor még volt pár élményem melyek ők lennének:

ANNE L. GREEN: HEATHER VONZÁSÁBAN

Tehát volt itt még szépirodalom, ifjúsági, dokumentum könyv és előolvasás is. Utóbbiról az értékelést a hónap utolsó heteiben fogjátok csak megtalálni, akkor szabad majd csak felfednem. Mindenesetre annyit elárulhatok, hogy Anne L. Green új vizekre evezett, ahol még inkább erősebb a jelenléte, mint eddig bárhol, bármikor!

Nos, és őket tervezem olvasni szeptemberben:


R. F. KUANG - MÁKHÁBORÚ
STACEY O'BRIEN: WESLEY, KEDVESEM
BUDAI LOTTI: ÉDES ÉBREDÉS 
ED MCDONALD: KÁRHOZAT
ANNA TODD: MIUTÁN
SALLY ROONEY: NORMÁLIS EMBEREK

Szeptemberre is próbáltam összeszedni egy színesebbnek mondható listát, több besorolást is érintve. Ugyanakkor a terveim sosem kőbe vésettek, így várhatóan biztos fogok mást is olvasni, ami miatt lehet, hogy ezek közül nem mind jut el végül hozzám. Mindenesetre próbálkozni fogok, hiszen haladni kell az olvasatlan könyvek csökkentésével, illetve a várólistámmal is.

Ti mit terveztek szeptemberben olvasni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése