2019. augusztus 2., péntek

Júliusi Összegzés & Augusztusi Tervek | 2019


A július elég kaotikusra sikerült - minden szempontból. Már csak a nyaralások is felborították a gondosan eltervelt időbeosztásomat, s ezen kívül még egyéb tényezők is kihatással voltak a forgatott oldalak számára. Sajnos nem sikerült mindent sorra kerítenem, amit szerettem volna, de ettől független úgy vélem jó hónapot zárok, megfelelő mennyiséggel a hátam mögött.

Júliusban a következő könyveket jelöltem meg magamnak olvasásra:



J. P. DELANEY: THE GIRL BEFORE - A LÁNY A MÚLTBÓL
MARIE RUTKOSKI: THE WINNER'S CURSE - A NYERTES ÁTKA


Meglepő módon, sikerült mind a hat kötetet elolvasnom a megfelelő időkeretek között. Erre kifejezetten büszke vagyok most. Ugyanakkor értékelés még kettőről nem született. A nyertes átkának megfogalmazására még nem volt időm, A lány a múltból pedig valószínűleg teljesen el is fog maradni, mert egyszerűen nem tudom eldönteni, mit érzek vele kapcsolatban. Mindenesetre nagyon érdekes, egyedi elgondolás.
Ezeken kívül még a következők kerültek sorra:


SARAH J. MAAS: TOWER OF DAWN - A HAJNAL TORNYA
KIRÁLY ANIKÓ: CSAK BARÁTOK?

Így e hónapban az elolvasott könyvek száma a 15-öt is elérte. Aláírom, voltak benne rövidebb kötetek is, de összességében jó mennyiségnek tartom - főleg a gazdag tartalmak miatt. Ugyanakkor az értékelésekkel jobban el vagyok maradva mint szoktam: jelenleg összesen négy vár megírásra. Remélem, a napokban lesz annyi időm, hogy ezeket mind pótoljam.

Augusztusban biztos nem fog ennyi olvasott kötet a listámon szerepelni. Hétfőn kezdek az új munkahelyemen, és biztos vagyok benne, hogy a betanulási időszak sok energiámat fel fogja emészteni. Mindenesetre megpróbálok majd megfelelni a saját elvárásaimnak is. így a nyolcadik hónapban ezt a hat kötetet jelöltem ki előre magamnak:


STACEY O'BRIEN: WESLEY, KEDVESEM
WÉBER ANIKÓ: A CSERESZNYELIGET TITKA
SÁNDOR ERZSI: MEDDIG JÖSSZ
NATALIE C. PARKER: SEAFIRE - LÁNGOLÓ TENGER
R. KELÉNYI ANGELIKA: MENNYEI BŰNÖK 2.
CORINNE MICHAEL: MIÉNK AZ ÉJSZAKA

Tehát még a nyáron három recenziós kötetet szeretnék sorra keríteni, illetve egy merítés-díjra jelölt olvasmánynak is bele kell férnie. Ugyanakkor gondolok a várólistám csökkenésére is, így a magánkönyvtári példányaim közül is legalább kettőt szeretnék elolvasni. Remélem, sikerül.

Ti mit terveztek olvasni a nyár utolsó harmadában?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése