2017. március 7., kedd

Februári összesítés

Drágáim!

Újra eltelt egy hónap. Rengeteg minden történt ezalatt, de most nézzük a legfontosabbat: az ehavi szerzeményeket *.*

Ismét három kategóriára bontottam a kincseimet, hogy mindegyik szépen látszódjon :)
Megsúgok nektek valamit: a következő összesítést már az új albérletből, az ország másik végéből fogom írni *.* Nagyon várom már! :)
De egyelőre maradjunk a februárinál:

 A szívemnek legkedvesebb könyvek láthatóak az első képen, hisz ezeket tőletek kaptam!Mindhárom könyv a sikeres államvizsga hozománya, annak ellenére, hogy ti kis piszkok nem hallgattatok rám, nem fogadtátok meg a szavam, hogy nincs rá ajándék és kész.
Imádlak mindkettőtöket!

Köszönöm @Jean a két Tündérkrónikát, tavasszal sorra is kerülnek még, reményeim szerint. De legkésőbb nyáron! Várom a folytatást! Hiába voltam kissé negatív az elsővel, még mindig foglalkoztatja a fejem, szóval nagyon beette magát az agyamba! :))

Köszönöm @nikkytikky azt a csodálatos napot, amit Pesten együtt töltöttünk és köszönöm az ajándékokat is. Te nő.... hát nem meg mondtam, hogy nem kell itten semmit ünnepelni?! S mindig belenyúlsz egy nagyon vágyottba *.* Amint a kötelező listám végére érek, erre is sort kerítek! vráom már nagyon! :)


Ezek a saját szerzemények. Van itt kettő zsákbamacska, egy félreírt könyv, kemény 250 forintért és egy olyan, amelyik sírva könyörgött, hogy hozzam haza. :) 
(Ugyanitt Zöld zóna eladó/cserélhető! Olvasatlan és az is marad! :D )



S végül a recenziósok. Ebben a hónapban három kiadó is megkeresett az együttműködésre, amiért nagyon hálás vagyok! Kihagyhatatlan történetekkel lettem gazdagabb! Van itt csodás mese, kedvencé vált thriller, táncos lelkembe látó sztori és varázslatos mese! 

Hálás köszönetem az Athenaeum, a Twister Media és a Gabo & Ciceró kiadónak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése