2017. december 12., kedd

Nyereményjáték, 2. forduló - Eredményhirdetés

Drágáim!

Ne haragudjatok, hogy ez a bejegyzés az ígértnél 2 nappal később derül csak ki. Voltak sajnos engem akadályozó tényezők, így nem jutottam el idáig - eddig.
Mielőtt elárulnám a nyertes nevét, szeretném megköszönni, hogy ennyien játszottatok velem. Szívet melengető látni, néhányan mennyire szeretitek az írásaimat - hiszen többen is megjegyeztétek, hogy szeretnétek még saját írásokat látni. Ezzel kapcsolatban nem ígérek semmit, főleg az időhiány okából, de ha épp egy szabad órámban kap el az ihlet (s nem munka közben, ahogy szokott) akkor mindenféleképp látni fogjátok az eredményt.

Köszöntöm az új követőimet, s kívánok nekik sok kellemes percet, míg a blogomon bóklásznak. Remélem páran visszatértek azért majd néha napján, egy-egy bejegyzés erejéig.

S nem is húzom tovább az időt, hiszen már így is megcsúsztam.

A nyertes nem más, mint....

Sukalac Mónika!

Gratulálok Mónika! A nyeremányed nem más, mint J. K. Rowlingtól a Harry Potter és az elátkozott gyermek egy példánya az Animus Kiadó felajánlából. Remélem tetszeni fog ez a kötet is, bár merőben eltér a sorozat többi részétől. 

A nyertessel már fel is vettem a kapcsolatot, s vissza is jelzett.

Köszönöm, hogy ennyien itt voltatok!
Akik nem nyertek, azért ne csüggedjenek: érdemes a továbbiakban is figyelni a tevékenykedésemet, hiszen ki tudja, mikor kapok megint kedvet egy nyereményjátékhoz ;)
Addig is, még maradt 3 hetetek arra, hogy facebookon szavazzatok, s ha összejön a 700 kedvelés addig, akkor kisorsolok még egy könyvet. Rajtatok múlik, melyiket!
Szóval kívjátok meg a barátaitokat, ismerőseiteket!
Már nincs sok időtök hátra!


Puszilok mindenkit!


a Rafflecopter giveaway


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése