2017. április 7., péntek

Márciusi Összesítés



Sziasztok!

Összeszedtem az elmúlt hónap új polclakóit. Hát mit ne mondjak... kicsit könnyes lett a szemem újfent. Most két kategóriára bontottam csak a kincseimet. Miközben levettem egyesével őket a polcról az összeset is kicsit megsimogattam, megszagolgattam. Könyvmoly vagyok, nem tagadom. Imádom őket, egytől egyig!
Ez a bejegyzés kicsit más lesz, mint az eddig megszokottak, de remélem annyira tetszeni fog nektek, mint nekem :)
Szóval lássuk csak, kiket fogadtam örökbe márciusban:



Márciusban volt a születésnapom, pontosabban kilencedikén. 23 éves lettem, s ezen apropóból több moly is merényletet követett el ellenem: olyan csudacsomagokat kaptam, hogy még most sem vagyok képes felfogni. Szerintem a kép beszél helyettem, de szeretném egyesével megköszönni Nektek Drágáim:

@JEAN: Köszönöm azt az édes csomagot, amivel a születésnapomon beállítottál hozzám! Hihetetlenül aranyos vagy, hogy még munka előtt gyors átnéztél! Köszönöm mindkettő kötetet. A Harry Potter gyűjteményembe már csak a Kviddics évszázadai hiányzott, az Ava Lavender pedig a megjelenés óta vonzott, nagyon szerettem volna megkaparintani! Ez a könyv örökre össze fog kötni bennünket! Köszönöm, hogy a barátom vagy! :)

@KOVÁCS_MESI: nagyon nagyon meglepődtem, mikor a postás becsengetett, hogy csomagot hozott a nekem, hiszen nem vártam semmit. Igaz, hogy a Lángra lobbant nyár nem volt kívánságlistás előtte nálam, de csak azért, mert még nem találtam rá. Nagyon érdekel és biztos vagyok benne, hogy szeretni fogom, hiszen Neked is tetszett. Azt pedig tudni illik, hogy félelmetesen azonos az ízlésünk! :)

@MILLI88: édes drága Millikém, hát megzabállak! Annyira boldog vagyok, hogy megismerhettelek Téged! Annak meg még jobban örülök, hogy lehetőségünk nyílt egyszer személyesen is találkozni! Imádom az életvidám hozzáállásodat a dolgokhoz! Köszönöm, hogy egyik nagy álmomat valóra váltottad a Végtelen horizonttal! A TOP 10-be tartozott a "meg kell szereznem" listán! Köszönöm drágám! :)

@NIKKYTIKKY: még mindig áldom azt az eseményt, ami összehozott bennünket. Sosem hittem volna, hogy egy weboldalon keresztül ilyen őszinte barátra fogok lelni, akivel úgy érzem, mintha ovis korunkban is együtt sütöttük volna a homoktortákat! S azt a mindent megfigyelős nyavalyádat, hogy egy elejtett félmondatot is megjegyzel és arról a bizonyos listáról a leggyönyörűbb borítósat beszerzed a számomra! Nagyon szépen köszönöm a Lehullott csillagokat és a többi apróságot is. Nagyon remélem, hogy azért legfeljebb nyáron, ha előbb nem is, de össze fogunk futni! A közös fánkozás és forrócsokizás marad a védjegyünk, s legalább az egyiken kell lennie pillecukornak is! :)

@VIA_BERTAღVIVIENღ: édes drágám, nagyon megleptél ezzel a csomaggal, amit Zoli készségesen elhozott nekem! Így, hogy kiegészítetted az Angelfall trilógiámat már boldogan fogok belevágni, reményeim szerint minél előbb, mert már nagyon kíváncsi vagyok rá! De a legjobban az általad készített könyvjelzők fogtak meg! Eszement csodálatosak! Nagyon szépen köszönök mindent! Köszönöm, hogy a barátomnak tudhatlak Téged is! :)

@IZZI: édes Izzim, hát Te megint valami csodát műveltél, mert az államat azóta sem találtam meg, mióta kibontottam a tőled kapott csomagot. A legutolsó kis darabig minden rám volt szabva benne, főként a könyvek. Olyanokat kaptam meg tőled, amire szavaim nincsenek! Ha nem szenvednék időhiányban, már az összeset elolvastam volna, de míg sorra kerülnek, addig is bőszen szeretgetem őket! Köszönöm, hogy a gyűjteményemben tudhatom a Farkastestvért, a Zápor utcát, a Várok rád!-ot és a Forbidden-t! Nem, még mindig nem tudom felfogni, hogy ilyen kincseket kaptam, s még egy cikeszt és egy időnyerőt is! *.* Köszönöm, köszönöm, köszönöm! 

A Slammed pedig a Könyvmolyképző kiadótól kapott Rubin szeretetcsomagos könyv. Nem ápoltam valami jó viszonyt a könyvvel, de valami felsőbbrendű hatalom azt akarja, hogy még egyszer fussak neki! Ígérem, nyáron ő is sorra kerül! Addig pedig gyűjtöm hozzá az energiát! :)


A második képen pedig két csoport képviselteti magát. A felső sorban találhatóak a saját rendelések. Ebből mindhárom előrendelés volt, kettőt már be is faltam és élveztem minden egyes sorát! Nagyon tudom ajánlani mindenkinek a Törékeny Vonzerőt és a Tűzesőt! Csodálatos mindkettő!
Az alsó sorban pedig a márciusi hónapban kapott recenziós példányok foglalnak helyet. Ezúton is szeretném megköszönni az Athenaeum és az Erawan kiadónak a bizalmat!
A három kötet közül a Magányos farkast már elolvastam és értékeltem is. Csodálatos történet, érdemes időt szánni rá, hiszen olyan kérdéseket feszeget, amire nem szívesen adnánk választ! Csak ajánlani tudom!
A Kilenc napot ma reggel kezdtem el olvasni. Igaz, hogy többször is le kellett raknom különböző dolgok miatt - kezdve a krónikus fáradtságtól a takarításig - de annyit előre elárulhatok: magával ragadott, s nagyon várom a végkifejletet. Megyek is vissza olvasni!

Remélem tetszett ez a másfajta bemutatás is. Nagyon megköszönném ha ezen bejegyzés alatt kifejtenétek a véleményeteket, hogy melyik verzió volt a jobb: ez, a hosszabb, vagy az előzőhavi rövidebb.

Köszönöm!

Pusszantalak Titeket!

@Niitaa

2 megjegyzés:

  1. Remélem, a következő hónapban is ilyen sok könyvet fogadsz örökbe :* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. óóó, az április az nem fog ennyire bővelkedni a könyvekben, legalábbis magamnak venni nem lesz keret :)
      De legalább behozom a lemaradásomat az olvasatlan könyveim terén! :D

      Törlés